Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland plovens opbygning - stenudløsning

15. maj. | Indrykket af New Holland Agriculture

Vend dig til det - det skal pløjes væk

Del artiklen:

Årsager til at pløje

Korrekt udført pløjning hvor afgrøderester og ukrudtsplanter og ukrudtsfrø vendes ned i bunden af furen reducerer spredning af svampesygdomme og har en effektiv virkning i forhold til ukrudstrykket. Derfor har pløjning væsentlige positive effekter for både økologisk og konventionelt landbrug og i den sidste ende miljøet for så vidt angår reduceret anvendelse af fungicider og herbicider.


Plovens jordsøgende evne og stenudløsning

Under tørre forhold og i stive jorde har plovens angrebsvinkel i forhold til jorden betydning, da evnen til at være jordsøgende gør forskellen på om ploven bliver i jorden og pløjer den ønskede dybde eller kommer op af jorden og dermed forårsager uens pløjedybde. 

Kraftig og justérbar stenudløsningsmekanisme er ud over at håndtere sten også afgørende for at plovåsene ikke udløses og kravler op af stiv eller tør jord og dermed forhindrer en ordentlig pløjning.


New Holland plovenes jordsøgning og stenudløsning

Plovenes store jordsøgning skyldes plovkroppenes angrebsvinkel og er afgørende for at plovene ikke kravler op af jorden i stive jorder og under tørre forhold.

New Hollands hydrauliske Non-Stop stenudløsningssystem er standard, medmindre ploven leveres med brudbolte.  Det er nemt at justere udløsningstrykket til de aktuelle forhold uden at skulle udskifte eller tilføje komponenter på ploven, og et korrekt udført pløjearbejde er altid inden for rækkevidde. Det er endvidere muligt at justere trykket på den første fure separat, for at kompensere for at traktorbaghjulets komprimering af jorden i første fure. Standard er en 50 mm hydraulikcylinder, men en 55 mm HD-udgave kan også leveres. 

Den hydrauliske stenudløsning er, ud over jordsøgningen, den væsentligste forklaring på hvorfor New Holland plovene kan lave ensartet og korrekt udført pløjning i stive og tørre jorder.Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer