Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland PXVH Onland ploven og T7 HD traktorserien - et match

5. maj. | Indrykket af New Holland Agriculture

Vend dig til det - det skal pløjes væk

Del artiklen:

PXVH OL ploven

For New Hollands Xtra Heavy Duty liftplov i onland udgave – PXVH-OL, er afgrøderester ingen hindring med åshøjder mellem 75 og 80 cm og en afstand mellem plovkroppene på 90 cm. Pløjearbejdet foregår uden unødvendige stop. 

Førerens ryg og nakke skånes ved at sidde lige i sædet under kørslen, og med New Hollands RTK kan føreren køre lige uanset om det er dag eller nat. 

Tørre somrer og stive jorder håndteres af den hydrauliske stenudløsning som er standard på New Holland PXVH OL ploven, og udløserhøjden på 540 mm sørger for passage over selv større sten. 

Arbejdsbredden per fure er mellem 12 og 22 tommer, så en 7-furet plov kan få op til 3,91 meter med sig og dermed langt næsten 8 meter på en omgang.  

Brede dæk i furen klares ved at vælge XLD muldpladen der håndterer op til 710 mm bagdæk og til jorder der ikke slipper muldpladen så let findes XSD ristemuldpladen med præcis samme form. 

PXV ploven fås med fem til syv furer med hydraulisk stenudløsning. Passer til en traktorstørrelse på mellem 250 og maksimalt 360 hk. T7 HD traktorserien

T7 HD traktorserien passer med sine 4 modeller fra 273 til 340 maksimale hk uden boost til PXVH OL plovserien.

Alsidigheden begynder med den trinløse transmission, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi, og med sine 4 mekaniske trin giver høj effektivitet ved tunge trækopgaver som pløjning. 

Enkeltheden i den trinløse transmission gør at en uerfaren chauffør kan sætte sig ind og køre traktoren. Kan du komme ind i traktoren, kan du også køre den. T7 HD traktorerne er med deres stærke lift, store hjulmontering,  egenvægt og en brændstoftank på 630 liter et godt valg foran PXVH OL ploven, når op til 7 furer skal løftes og trækkes på lange arbejdsdage. 


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer