Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland PHV ploven og T7 SWB traktorserien - et match

28. apr. | Indrykket af New Holland Agriculture

Vend dig til det - det skal pløjes væk

Del artiklen:

PHV ploven

For New Hollands mellemklasse liftplov til kørsel i furen er afgrøderester ingen hindring med åshøjder mellem 75 og 80 cm og en afstand mellem plovkroppene op til 100 cm. Pløjearbejdet foregår uden unødvendige stop. 

Tørre somrer og stive jorder håndteres af den hydrauliske stenudløsning som er standard på New Holland PHV-H ploven, og udløserhøjden på 540 mm sørger for passage over selv større sten. På lettere jorde vil PHV-S plovens brudbolt stenudløsning være et alternativ.

Arbejdsbredden per fure er mellem 12 og 20 tommer, så en 5-furet plov kan få op til  2,5 meter med sig i et træk og 5 meter på en omgang.

Brede dæk i furen klares ved at vælge XLD muldpladen der håndterer op til 710 mm bagdæk og til jorder der ikke slipper muldpladen så let findes XSD ristemuldpladen med præcis samme form. 

PHV ploven fås med fire og fem furer med hydraulisk stenudløsning eller brudbolt stenudløsning. Passer til en traktorstørrelse på mellem 120 og maksimalt 225 hk. T7 SWB traktorserien

T7 SWB traktorserien passer med sine 8 modeller fra 155 til 200 maksimale hk uden boost til PHV plovserien.

Alsidigheden begynder med hele 3 gearkasser, fra semi-powershift over fuld powershift til trinløs gearkasse, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi.  

Enkeltheden begynder med S-modellen T7.165S med 165 maksimale hk og mekaniske olieudtag, så enhver chauffør kan hjælpe med pløjningen når det brænder på. Den trinløse topmodel T7.225 AutoCommand er dog lige så enkelt at betjene for en uerfaren chauffør, kan du komme ind i den, kan du også køre den. Begge er et godt valg foran PHV ploven. Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer