Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland PMV ploven og T6 Dynamic Command traktorserien - et match

26. apr. | Indrykket af New Holland Agriculture

Vend dig til det - det skal pløjes væk

Del artiklen:

PMV ploven

For New Hollands Medium Duty vendeplov, er afgrøderester ingen hindring med åshøjder mellem 75 og 80 cm og en afstand mellem plovkroppene op til 100 cm. Pløjearbejdet foregår uden unødvendige stop. 

Tørre somrer og stive jorder håndteres af den hydrauliske stenudløsning som er standard på New Holland PMV-H ploven, og udløserhøjden på 540 mm sørger for passage over selv større sten. På lettere jorde vil PMV-S plovens brudbolt stenudløsning være et alternativ.

Arbejdsbredden per fure er mellem 12 og 20 tommer, så en 4-furet plov kan få op til  to meter med sig i et træk og 4 meter på en omgang.

Brede dæk i furen klares ved at vælge XLD muldpladen der håndterer op til 710 mm bagdæk og til jorder der ikke slipper muldpladen så let findes XSD ristemuldpladen med præcis samme form. 

PMV ploven fås med tre og fire furer med hydraulisk stenudløsning og op til fem furer med brudbolt stenudløsning. Passer til en traktorstørrelse på mellem 100 og maksimalt 180 hk. 


T6 Dynamic Command traktoren

T6 Dynamic Command traktorserien passer med sine 125 til 158 maksimale hk uden boost fordelt på fire 4-cylindrede og to 6-cylindrede til PMV plovserien.

Gearskifte med komfort som i en ny bil med dobbeltkoblings automatgear, men dog med 24 fremadgående gear fordelt på 3 grupper, som ud over NEF-motoren fra FPT er forklaringen på den gode brændstoføkonomi.  Indstillingen af hvor hurtigt traktoren skifter gear i forhold til motoromdrejninger, ligner også drive mode vælgeren på en moderne bil med automatgear, men er bare trinløs og hjælper også til at reducere brændstofforbruget. Ved vending på forageren med plov eller kørsel med frontlæsser kan traktoren bremses ved at træde på koblingen og køre videre når bremsepedalen slippes igen


Kataloger m.v.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer