Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Armene bliver nede efter renovering af malkestald

31. okt. | Indrykket af Compex ApS - Vejen til en glad ko

Compex har stået for en større renovering af en nordjysk landsmands malkestald, hvilket har haft en positiv effekt på blandt andet støj og økonomi.

Del artiklen:

Landmand Marcel Nienhuis har ikke tal på, hvor mange gange han havde armene over hovedet i løbet af en dag, når det blev tid til at malke gårdens i alt 185 jerseykøer. 

Gården Dybvadgaard, som ligger mellem Nibe og Løgstør i Nordjylland, købte han i vinteren sidste år. Her fulgte malkestaldens omtrent 20 år gamle udstyr med, som dels krævede en stor service og dels et nyt computerprogram. 

- Så jeg var egentlig et godt stykke på vej til en ny malkestald, fortæller landmanden. 

Derfor besluttede han i forsommeren i år, at tiden var inde til en opgradering af malkestalden. Det fik virksomheden Compex til opgave at udføre, og det er den nordjyske landmand i dag godt tilfreds med. 

Staldens nye udstyr har nemlig ikke kun hjulpet på at få armene ned og mindske støjen i stalden. Renoveringen har også sikret ham en mærkbar besparelse på elregningen. Derudover har køerne også fået en bedre malkeoplevelse.

Input undervejs  

Compex Aps, som holder til i Bolderslev i Sønderjylland, importerer kvalitetsprodukter til mælkeproducenter i hele Danmark, herunder forskellige typer udstyr til malkestalde, med mulighed for montering. 

Renoveringen af malkestalden indebar blandt andet en ny frekvensstyret vakuumpumpe, nye flowmålere og slanger, aftagerrør med QuickStart, ACR smart samt nye pulsatorer, som var inklusive rør med frisk luftforsyning. 

Malkestaldens styring er også ny, og centralerne har fået trekantet topventileret pattegummi, hvilket giver en mere skånsom malkning. Derudover er støjniveuet i stalden også blevet nedbragt ved hjælp af støjdæmpere på væggene. 

Hos Compex er det særligt vigtigt, at kunden kan komme med input undervejs, således at den endelige løsning tager højde for malkeproducentens specifikke ønsker og behov.    

Marcel Nienhuis havde i den forbindelse ét overordnet ønske: Det skulle bare være enkelt.

- Med det gamle udstyr skulle jeg altid have hånden op over hovedet for at trykke på en knap for at aktivere malkesættet, og med det her skal bare løfte op i malkesættet. Så er der luft på, fortæller han.  

Uændret strømforbrug

At der nu er kommet en ny frekvensstyret vakuumpumpe til, det har gjort en betydelig forskel.  

- Siden vi har taget den nye vakuumpumpe i brug og nu malker 35 køer mere, har vi ikke brugt mere strøm, fortæller den nordjyske landmand, som er meget tilfreds med Compex’ service og pris. 

- Sælger og montor har virkelig gjort en indsats for, at det skulle spille, og det gør det, siger han.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter