Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Scantruck lancerer ny kundeportal

5. nov. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Med kundeportalen yourfleet sætter Scantruck fart på digitaliseringen

Del artiklen:

Det gør det nemmere for alle kunder at få adgang til alle oplysninger om deres maskiner. Med den nyudviklede portal får kunderne et godt overblik over deres maskinpark, drift og omkostninger.

Scantruck-portalen er et dynamisk værktøj, der stiller produktspecifik viden til rådighed og rummer en række selvbetjeningsværktøjer. Nøgleordet er struktur. Kunderne får overblik over den samlede flåde, de enkelte maskiner og deres udstyr, deres køretimer og serviceniveau – og så er det også muligt at skabe forskellige rapporter med økonomiske nøgletal.

I processen med at udvikle yourfleet er en række prototyper blevet testet hos kunder i forskellige brancher. Ønsker, behov og erfaringer herfra er taget med i det videre udviklingsarbejde og koblet på de store datamængder, som Scantruck ligger inde med – både i forhold til de kendte maskinmærker som Manitou, Komatsu, Weycor, Sennebogen, McCloskey, PB Platforms, GMG og Platform Basket samt andre fabrikater, der udføres service på.

”Vi opererer i forvejen med en direkte og handlingsorienteret kontakt til vores kunder og ser portalen som et yderligere skridt i dette samarbejde. Vi omfavner de digitale muligheder og yourfleet-portalen tapper ind i tidsånden ved at servere alle relevante informationer på et sølvfad. Kunderne får et operationelt værktøj og vi får værdifuld feedback i forhold til kunderelationen", udtaler servicechef Steen Kjær fra Scantruck.Billedtekst:

Scantruck har lanceret kundeportalen yourfleet, der giver kunderne fri adgang til store mængder information om deres maskiner og samtidig byder på flere selvbetjeningsmuligheder – ikke mindst i forhold til serviceassistance og generel servicekvalitet.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter