Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Scantruck-forhandler på Færøerne får også Komatsu

23. sep. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

KJ Hydraulik nu officiel forhandler af både Manitou og Komatsu

Del artiklen:

Scantruck A/S har sikret sig power til salg af japanske Komatsu-maskiner i Nordatlanten. Firmaet har lavet aftale med den færøske virksomhed KJ Hydraulik, som nu er forhandler af Komatsu på Færøerne. 

KJ Hydraulik er ingenlunde nybegynder i samarbejdet med den danske maskinimportør. Det store familiefirma med afdelinger både på den nordlige Østerø – Eysturoy – og længere mod syd i hovedstaden Torshavn, har været forhandler for Scantruck af franske Manitou-teleskoplæssere siden 2015.

”Salget kommer primært til at ske fra vores afdeling i Torshavn, hvor vi også har lager af reservedele. Her er vores hovedafdeling for maskiner, men både i Kambsdalur og Fuglafjord har vi værksteder, hvor vi naturligvis er klar med både service og reparationer”, siger salgsdirektør Viggo Johannesen hos KJ Hydraulik.

I virkeligheden kender den færøske virksomhed og den danske importør hinanden ganske udmærket, også når det kommer til Komatsu-maskiner. KJ Hydraulik har allerede solgt en del af de gule japanere. Nu er forhandleraftalen så underskrevet og gjort formel.

Et af de store mærker
”Vi sælger godt af Manitou, som klart er det største mærke i teleskoplæssere på Færøerne. Nu satser vi på at følge efter med Komatsu, som allerede markerer sig som et af de store mærker her. KJ Hydraulik vil kunne sælge hele det brede sortiment af Komatsu-maskiner, men hovedvægten kommer nok til at ligge på gravemaskinerne”, fortæller Viggo Johannesen.

Salgsdirektøren vurderer, at specielt mini- og midi-graverne op til 10 tons kommer til at markere sig i salgsstatistikken. Men allerede inden forhandleraftalen kom på plads, havde KJ Hydraulik solgt også store gravemaskiner.

”Vi har faktisk solgt maskiner op til 70 tons. Det regnes vist som stort selv i Scantrucks syddanske afdelinger i Skive og Ringsted”, siger KJ Hydrauliks salgsdirektør Viggo Johannesen med et smil. 


Billedtekster:
1. Store vidder – store maskiner. En 70 tons Komatsu PC700LC i arbejde på Færøerne. Så kan en gravemaskine vist ikke få det meget smukkere.
2. En Komatsu PC290 klar til levering hos KJ Hydraulik.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter