Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Scantruck rakte højt i Roskilde

3. jun. | Indrykket af Scantruck A/S

Gang i både flagene og maskinsalget på Danmarks største dyrskue

Del artiklen:

Scantruck har tradition for virkelig at lade sig se på Danmarks største dyrskue. Således også, da dyrskuepladsen i Roskilde igen blev befolket med mennesker, dyr og maskiner efter to års corona-pause. Og igen var det Scantruck, der rakte højest med en Manitou-teleskoplæsser som flagstang. To Scantruck-flag kunne ses over det mest af det 35 hektar store dyrskueareal, vajende fra 26 meters højde på Manitou MRT2660 Vision+ teleskoplæsseren.

Maskinfirmaet var på plads på den kendte placering på en stor hjørnestand med god plads til en række af Scantrucks maskinmærker. Foruden et alsidigt udvalg af forskellige typer røde Manitou-teleskoplæssere, var også både gule Komatsu-entreprenørmaskiner, var der også rødt lift-maskineri fra Platform Basket, orange Weycor og grønt McCloskey-materiel repræsenteret.


Mange håndslag
De mange maskiner tiltrak ikke uventet masser af besøgende til Scantruck-standen, hvor der også blev givet håndslag adskillige gange i løbet af de tre dyrskue-dage.

”Selv om vejret mildt sagt ikke artede sig optimalt fredag og lørdag formiddag, havde vi et fantastisk dyrskue. Vi solgte både nye og brugte maskiner. Fra en 14 tons gummihjulslæsser og andre Komatsu-entreprenørmaskiner til både bygge- og landbrugsteleskoplæssere fra Manitou. Og vores sælgere kommer hjem med mange aftaler om efterfølgende at tale nærmere med potentielle maskinkøbere”, fortæller markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

Danmarks største maskinfirma satser på at score en ny dyrskue-succes, når der kaldes til dyrskue i Odense. Dyrskuepladsen i den sydvestlige del af den fynske hovedstad tager imod den 17., 18., og 19. juni.


Billedtekster:

1. Scantruck stak flagene ind i den blygrå himmel på dyrskuets førstedag. Siden viste vejrguderne sig fra den noget bedre og mere solrige side.

2. Maskiner i mange størrelser og forskellige farver tiltrækker dyrskuegæster i stort tal. Og så bliver der handlet.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter