Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

SAGRO har to kunder i top-10 over bedste DB pr. årsko

19. apr. | Indrykket af SAGRO I/S

SAGRO leverede en holdindsats ift. Karin og John Jensens bedrift, hvor også SAGROs planterådgivere var inde over.

Del artiklen:

På listen over de 10 besætninger med højeste dækningsbidrag pr. årsko (stor race, konv.) finder man to kunder hos SAGRO. Og det vækker glæde hos kvægrådgiver Torben Hedegaard.

 - Det er vi stolte af at være medvirkende til. Jeg var rådgiver for Karin og John Jensen, og de er virkelig et par dygtige landmænd, som kan deres håndværk, siger han.

Han har blandt andet rådgivet parret om valg af grovfoder til besætningen, som tæller 202 årskøer. Der dyrkes også 245 Ha jord. 

Der var også fokus på, at græsset til køerne skulle være letfordøjeligt, og derfor leverede SAGRO en holdindsats ift. Karin og John Jensens bedrift (øverste billede), så også SAGROs planterådgivere var inde over. 

 - Vi kommer til at tage flere græsprøver i år, og vi spørger selvfølgelig Karin og John, om de skal være med til det igen, siger Torben Hedegaard. 

Karin og John Jensen havde et DB pr. årsko på intet mindre end 22.139 kr. Det var en anelse mere end Jens Kristian & Anders Thomsens bedrift (se billede nedenfor), som SAGRO også har leveret rådgivning til. Her var dækningsbidraget 21.035 kr. pr. årsko.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter