Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten

20. jan. | Indrykket af Compex ApS

Konkurrencedygtig pris og nem at vedligeholde – sådan beskriver landmand Henrik Ipsen malkestalden fra Interpuls.

Del artiklen:

For lidt over et år siden stod landmand Henrik Ipsen fra Bornholm og skulle tage beslutningen om, hvilken ny malkestald, der passede bedst til hans bedrift, som tæller 175 årskøer.

Han havde tilfældigvis besøg af sælger og montør Christian Jeppesen fra Compex, der blandt andet sælger malkestalde fra Interpuls. 

Så da snakken faldt på valget om en ny malkestald, slog sælgeren til og kom med et godt bud.

Henrik Ipsen valgte at undersøge tingene nærmere og hentede også et andet tilbud hjem, men intet kunne slå tilbuddet fra Compex. 

Derfor sagde Henrik Ipsen ja tak, og i foråret satte Compex en 2x10 malkestald fra Interpuls op på bedriften. Det tog omkring to uger for den sønderjyske virksomhed at sætte malkestald plus en vaskeautomat op. 

Konkurrencedygtig pris

Der var flere grunde til, at Henrik Ipsen ikke var i tvivl om valget af Interpuls, selvom det ikke var et mærke, han kendte til i forvejen.

- Vi valgte Interpuls, fordi den var konkurrencedygtig på prisen. Jeg var meget overrasket over, hvor markant billigere den var, fortæller Henrik Ipsen, der forsikrer om, efter at have haft den i et lille år, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten på trods af en lav pris.

- En anden grund til, at vi valgte den, er på grund af dens opbygning. Komponenterne kan tages ud og erstattes med nye, så det er meget nemt selv at vedligeholde. Ved min tidligere malkestald var alle enheder bygget ind i én boks. Her er den splittet op i fire dele, så du skal faktisk kun skifte en fjerdedel af komponenterne, hvis noget går itu. Det er både nemmere og billigere, siger Henrik Ipsen og fortsætter:  

- Det har opfyldt vores forventninger. Vi malker i hvert fald fuldt ud lige så hurtigt og måske lidt hurtigere end tidligere. Derudover er celletal og kimtal bare i orden.

Reservelager til rådighed

Da Henrik Ipsen indtil videre er den eneste på Bornholm med en malkestald fra Interpuls, har Compex stillet et reservelager til rådighed, så Henrik Ipsen selv har mulighed for at skifte komponenter, hvis det er nødvendigt.

- Det er vigtigt for mig, at det er noget, jeg selv kan vedligeholde størstedelen på. Men der har dog ikke været de store ting at udskifte indtil videre. Selvom jeg bor helt ude i Østersøen, kommer Christian fra Compex gerne forbi, hvis jeg har brug for hjælp, men også for at lave et servicetjek på malkestalden to gange om året, siger Henrik Ipsen. 

Forbedringer er vigtige

Hos sælger og montør Christian Jeppesen fra Compex er der enighed i, at malkestalden er meget nem at vedligeholde for landmanden selv.

- Malkestalden er produceret i Italien, og vi fik forhandlingen på den for fem år siden. Det er en malkestald, man som kunde skal vælge, hvis man vil have noget simpelt, der er nemt at reparere på. Det kræver ikke det helt store reservedelslager eller specialværktøj for at komme videre her og nu, fortæller Christian Jeppesen fra Compex.

Han har siden opsætningen af malkestalden sidste år været forbi den bornholmske landmand for at lave forbedringer.

- Vi gør altid, hvad vi kan for at forbedre produktet, for der bliver jo hele tiden udviklet på dem. Interpuls er kanongode til at informere sine forhandlere om opdateringer og komme med løsninger, uden at det skal koste landmanden det vilde, siger Christian Jeppesen fra Compex og tilføjer:

- Vi tager generelt gerne en snak med kunderne. Hvis de har de nogle ønsker, plejer vi at finde en løsning på det.  
Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter