Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Nutrimin hilser godt nytår med dugfrisk VLOG certifikat

7. jan. 2022 | Indrykket af Nutrimin

VLOG

Del artiklen:

Nutrimin A/S er klassificeret som fødevarevirksomhed, idet virksomheden producerer mineralblandinger og færdige foderblandinger til landbrugsdyr. Nutrimin skal, som alle andre foderproducenter, der leverer foder til VLOG-certificerede producenter, selv være VLOG-certificerede. Dette gælder for kvæglinien – primært et krav fra mejerierne. Dansk svineproduktion er ikke uden genteknologi, men den forholder sig til branchens eget kvalitetskoncept ”DANISH Produktstandard”.

Det tyske Forbundsministerium for Fødevarer og Landbrug står bag VLOG (Verband Lebensmittel ohne Gentechnik) med henblik på at udstede og administrere licenser. VLOG licens kræver dokumentation på, at produktet er produceret uden genteknologi. Det er oprindelig et ønske fra de tyske forbrugere og eftersom, Tyskland er det største europæiske fødevaremarked, er VLOG allerede implementeret i mere end 3000 produkter i Europa.

En VLOG-certificering dokumenterer, at der ikke anvendes GMO-materiale under dyrkning eller i foder til produktion af landbrugsprodukter. Denne certificering gælder for kød, mælk, æg, honning, korn, morgenmadsprodukter, frugt og grøntsager lige fra landbrug til forarbejdning, herunder også fødevareproducenter og logistik. Virksomheder, der efterlever VLOG standardens krav til produktion, kan mærke deres varer med VLOG logo og/eller ”ohne Gentechnik”.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer