Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Status på udfasning af brugen af medicinsk zink

19. nov. | Indrykket af Nutrimin

Stille og roligt glider brugen af medicinsk zink omkring fravænning ud af hverdagen hos de danske smågriseproducenter.

Del artiklen:

Samtidig oplever vi blandt landmænd en positiv tilgang til at gøre sig egne erfaringer. Langt de fleste vil have fundet gode alternativer til brugen af medicinsk zink før deadline sommeren 2022.

Endnu ingen ”De vises sten”

Hele branchen har arbejdet på højtryk for at finde ”De vises sten” i form af et fravænningsfoder eller et tilsætningsstof, som kan gøre det ud for brugen af medicinsk zink. Det ser dog ikke ud til, at der er nogen, der indtil videre har fundet ”disse vises sten”. De nemme løsninger ligger altså IKKE lige for.

Det er de daglige rutiner, der gør forskellen

Hos Nutrimin har vi sat os et ambitiøst mål om, at fodringsomkostningerne til fravænningsfoderet, IKKE må blive højere end de var, ligesom det heller ikke må gå ud over produktiviteten. Vi har udviklet et ”Safe” alternativ til vores standard blandinger. Fakta er at hyppig fodring med frisk foder, lidt men tit, både før og efter fravænning i langt de fleste tilfælde gør tricket. De vedholdende konsekvente rutiner, rugbrødsarbejdet, gør endnu engang forskellen.

Fokus på mavetarmsundhed med NutriNovo

Er nervøse eller linde maver en udfordring, oplever vores kunder, at NutriNovo gør en forskel. NutriNovo er et produkt baseret på en elegant teknologi, der kombinerer anvendelsen af organiske syrer med en afbalanceret blanding af monoglycerider. Mikset af syrer og monoglycerider giver NutriNovo en bred antimikrobiel effekt. Produktet fungerer, så snart det er indtaget, og det kan tildeles og doseres efter behov via såvel vand som foder.

Status hos Nutrimin for zinkfri fravænning:

  • En ikke uvæsentlig del af Nutrimins kunder fravænner nu uden brug af medicinsk zink, vel at bemærke på Nutrimins normale Complete 3 eller Complete 5 (standardblandinger).
  • En del har valgt en Complete 3 Safe eller Complete 5 Safe løsning og har udfaset brugen af medicinsk zink med vores Safe alternativ.
  • En del af Nutrimins kunder tager et skridt ad gangen og prøver til med en trinvis reduktion i dosering af medicinsk zink.
  • En del ser tiden an.

Tryk her for at læse mere.

Slå på tråden og lad os få en snak om fravænning uden brug af medicinsk zink.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter