Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Nye kontrakter i svinebranchen?

6. okt. 2021 | Indrykket af DTL A/S

Giver nye forhold anledning til ændringer?

Del artiklen:

For nylig deltog DTL’s Direktør, Thorsten Simonsen, i svinebranchens årlige bankseminar. Her gik snakken især på den risiko, der er for, at de dyrevelfærdsmæssige tiltag, der vinder frem i Tyskland, vil ramme de danske svineproducenter. 

I første omgang kommer de tyske ændringer og krav ikke til at ramme den danske smågriseeksport. Men i det lange løb, mener Thorsten Simonsen, at man vil skulle indrette sin produktion ift. de standarder, som eksportmarkedet har, og at detailhandlen dermed kommer til at få større indflydelse på produktionen.

“Når man kigger på de prisudsving på smågrise, der har været de seneste 3 år, tror jeg på, at vi vil se helt nye former for kontrakter i branchen. Kontrakter, som vil indeholde en mere ligelig fordeling af risiko for sælger og køber, større transparens, dyrevelfærdsmæssige tiltag og variable tillæg” siger Thorsten Simonsen.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter