Nyheder

Øget fokus på sammenhold i svineproduktionen

27. aug. | Indrykket af DTL A/S

Svinenoteringens kraftige fald kræver, at vi står sammen og stoler på hinanden.

Del artiklen:

En tæt dialog og samarbejde er vejen frem, når vi skal sikre vores producenter den optimale pris for grisene. Vi har klaret os igennem coronaens slag, så i en kortere periode kan vi også stå igennem den lave notering på svin.

DTL er en robust spiller i branchen, og vi hjælper alle vores samarbejdspartnere igennem svære tider. Markedet er gået ned hurtigere end vi havde regnet med, og vi følger det meget nøje.

Vi formidler ikke bare grise, men vores sparring er en stor del af pakken og gør, at vi har tæt dialog med vores producenter, og de står side om side med os i en udfordrende tid.  I fællesskab optimerer vi hele tiden produktionen.

“Loyalitet er altafgørende – og den går to veje i vores samarbejde. Jeg har en fast og pålidelig afsætningskanal gennem DTL, og det vigtigt for mig i et marked, som både går op og ned”, fortæller svineproducent Søren Smedegaard.

“DTL er indbegrebet af det gode gamle købmandsskab og samarbejde. En aftale er en aftale – og de kommer altid til tiden og henter mine grise. Det giver ro og sikkerhed for mig. Der er altid en, der tager telefonen, hvis der er nogle omstændigheder i produktionen, som gør, at afsætningen må rykkes den ene eller anden vej”, fortsætter Søren Smedegaard.

Hos DTL har vi et stort økonomisk ansvar over for vores producenter, og i fællesskab skal vi sikre, at prisen for grisen bliver god. Vi ved, hvad vi snakker om. Derfor får du altid den service og faglige opbakning, du har brug for ift. din produktion. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame