Nyheder

Vombeskyttet ureaprodukt

13. aug. | Indrykket af Nutrimin

Anders Bisgaard Møller, faglig chef på kvæg hos Nutrimin, har travlt for tiden med mange staldmøder.

Del artiklen:

Anders Bisgaard Møller, faglig chef på kvæg hos Nutrimin, har travlt for tiden med mange staldmøder. Der er stor interesse for RumiPro Urea®, som er et produkt til optimering af foderrationer med et lavt indhold af råprotein og en god hjælp til den fremtidige NON GMO-fodring af malkekøer. 

RumiPro Urea® er et vombeskyttet ureaprodukt, som frigøres langsomt i takt med, at mikroorganismerne kan udnytte NH3 forbindelserne i vommen. Almindelig foderurea omdannes meget hurtigt til NH3 i vommen med risiko for tab, før mikroorganismerne kan udnytte ammoniakken. Den store interesse skyldes flere faktorer, så som høje priser på mange proteinkilder samt behov for forbedret proteineffektivitet og reduktion af N-overskud på bedriftsniveau. Nye forbrugerkrav, som f.eks. NON GMO-produktion, skærper også interessen. 

I foderrationer baseret på majsensilage vil det kræve store mængder rapsskrå for at erstatte sojaskrå, når proteinforsyningen samtidig skal sikres. I den situation vil RumiPro Urea® være ideel, da det tilfører koncentreret NPN-protein uden at fylde i rationen. Brugen af en ”slow release urea” med en præcis frigivelse af urea i foderet er en rigtig god mulighed for at optimere fordøjelsen uden risiko for køerne, da urea er en naturlig brik i drøvtyggernes fordøjelse.

Nutrimin holder staldmøde, onsdag den 18. august 2021 kl. 10.00 – 13.00 på Bathau v/Jørgen Haugaard, Batum, Hedevej 8, 8830 Tjele med fokus på proteinforsyningen på Bathau .

Ring til Anders, mobil 41750573, hvis du/I også har interesse i at høre om RumiPro Urea®.
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame