Nyheder

Nutri Novo Liquid for sunde og raske kalve

28. maj. | Indrykket af Nutrimin

Har du udfordringer med dine kalve, så kontakt kvægteamet hos Nutrimin

Del artiklen:

Der kan fra tid til anden opstå udfordringer med at opretholde en god og sund mave-tarmsundhed ved kalve i mælkefodringsperioden. Derfor kan det være nødvendigt at se sig om efter muligheder for at få mave-tarmsundheden tilbage på sporet. 

Nutri Novo Liquid er et mix af organiske syrer (medium-og kortkædede fedtsyrer og myresyre) samt monoglycerider, der bidrager til at nedbryde mælken bedre og hurtigere, hvilket giver dårligere betingelser for grampositive såvel som gramnegative bakterier fx E.Coli, Clostridier samt Salmonella. 

Monoglyceriderne har også en stærk antibakteriel effekt og virker i hele mave-tarmsystemet. Samtidigt er monoglyceridernes virkning ikke påvirket af pH, de lugter ikke, og så er de opløselige i vand og mælk. I tyktarmen nedbrydes monoglycerider og optages som energi. 

Nutrimin anbefaler tilsætning af Nutri Novo Liquid i hele mælkeperioden for at styrke mave-tarmsundheden ved kalvene.

Den er meget nem at opblande i såvel mælk som vand, da den er flydende og 100 % vandopløselig. 

Lovgivningsmæssigt er Nutri Novo Liquid at betragte som et tilskudsfodermiddel. Den er PH neutral og kræver ingen HACCP. 

Anbefalet dosering er fra 0,1 – 0,15 % (1 – 1,5 dl til 100 liter mælk)

Når dine kalve er sunde og raske med en god tilvækst, vil din bundlinje blive styrket. Arbejdsglæden ved at passe trivelige kalve er også meget større. 

Vi har både kalve- og mælkeproducenter, som tilsætter det til alle deres kalve i mælkeperioden med gode resultater. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame