Nyheder

Indlagringslinien i RH-serien bliver opgraderet

14. maj. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

GRIMME indlagringstankene i RH- og RH Combi-serien er blevet forbedret på flere måder under opgraderingen.

Del artiklen:

Indlagring i specifikke størrelser
For at kunne sortere forskellige størrelser ved indlagring og behandling af kartofler og løg, anvendes såkaldte netsorterer. Som tilvalg kan den nye netsorterer WG 900 integreres fast i indlagringstankene RH 12 Combi, RH 20 Combi og RH 24 Combi. Denne kombination giver mulighed for produktmodtagelse, jordfraskillelse og sortering i to fraktioner med kun en maskine i ét optimalt produktflow i en lige linje.

Samletransportbånd til affaldsmateriale, jord og sten
For at opnå en mere fleksibel anvendelse af indlagringstankene RH 20 og RH 24 udstyret med jordfraskilnings- og fraktioneringsenhed, kan PU-valserne i fraktioneringsenheden ikke blot anvendes til størrelsessortering men også til afrensning af vedhæftende jord under vanskelige, klæbrige jordbetingelser. Her tilbagefører et samletransportbånd, (Option) de frasorterede sten og jordknolde mm, retur til jordbåndet. (Hvis fraktioneringsenheden anvendes til jordfraskilning)  Fordelen er, at der blot er behov for ét efterfølgende transportbånd til affaldstransport væk fra maskinen, evt op i en vogn.

Skal fraktioneringsenheden udelukkende bruges til størrelsessortering, kan fraktioneringsbåndet enkelt skubbes ud over affaldsbåndet. Tilbageføringsbåndet er anbragt inden for maskinens bredde og er hermed beskyttet mod beskadigelse ved transport.

Arbejdslys
For at oplyse maskinen og maskinens omgivelser kan der tilvælges seks LED-projektører til modellerne RH 20 og RH 24. Arbejdsprojektørerne kan justeres individuelt eller flyttes efter ønske.

Beskyttelseshus til betjeningsterminalen
For at kunne opbevare betjeningsterminalen og andre betjeningsenheder støvfrit og vandtæt, herunder fjernbetjeningen til påfyldningstragten, kan alle GRIMME indlagringstanke fra nu af udstyres med et beskyttelseshus.



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame