Nyheder

Giv de mindste grise det sidste skub!

14. maj. | Indrykket af Nutrimin

Vi stræber efter lav dødelighed i farestalden, høj fravænningsvægt, nemme fravænninger og mange fravænnede per fravænning!

Del artiklen:

Men mange levendefødte grise kombineret med for få farestier og færre diegivningsdage giver uundgåeligt lavere fravænningsvægt og mere besværlige fravænninger. Behovet for ammesøer stiger, og antallet af diegivningsdage falder. Genkendeligt for de fleste. 

Tilsæt NutriMix Weaners Pack i din startblanding

Vores NutriMix Weaners Pack tilsættes i startblandinger sammen med Nutri koncentrater. Den færdige blanding anvendes i farestald, babystald og til grise under 6 kg ved fravænning. 

Øg foderoptagelsen

Med en iblanding på blot 10 % i startblandingen opnår du en øget foderoptagelse. Dette blandt andet på grund af tilsætningen af aromastoffer og smørsyre, hvorudover mælkeprotein fra højkvalitets mælk spiller en væsentlig rolle. 

Mere energi til grisene

Grisene vil få ekstra energi til at øge tilvæksten via den ekstra mælk, fiskemel og kagemix som NutriMix Weaners Pack bibringer. Dette gør i øvrigt blandingen yderst velsmagende!

Fuld udnyttelse af aminosyrerne

Produktet er nøje sammensat, så der ikke opstår fortyndingseffekt på essentielle aminosyrer, som f.eks. kan ske ved tilsætning af ekstra mælk. 

Høj fordøjelighed 

Alt tilsat korn er varmebehandlet for at øge fordøjeligheden af stivelse. 

Ekstra Plus

NutriMix Weaners Pack er godkendt til UK-producenter!

NutriMix Power Pack

Er du ikke UK-producent, kan vi stærkt anbefale vores NutriMix Power Pack, som i øvrigt indeholder højt fordøjeligt blodplasma.

Ring i dag og få en palle leveret på næste ledige varetur!OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame