Nyheder

Problemfri bestilling af øremærker til din besætning

30. apr. | Indrykket af 3S a/s

Hos 3S a/s kan du indkøbe danskprægede øremærker med hurtig levering til en favorabel pris.

Del artiklen:

3S har sin primære omsætning ved salg af råvarer til bedrifter, som selv blander foder. Men virksomheden fra Fredericia, der har mere end 25 år på bagen, har også taget en række hjælpeprodukter ind i sortimentet.

Det gælder ikke mindst øremærkning til svin og kvæg, hvor 3S markedsfører de officielle og velkendte Alfa og QuickTag øremærker fra Datamars.

- Mange kvæg- og svineproducenter kan med fordel vælge os som leverandør, da vi takket være vores danske samarbejdspartner præger mærkerne her i landet og derfor kan levere hurtigt indenfor max 3 arbejdsdage, fortæller Per Nielsen fra 3S.


Spar tid og undgå fejl

Han tilføjer, at Alfa og QuickTag øremærker er markedets billigste kvalitetsøremærker, som præges med den nyeste teknologi af Datamars på Lolland. 

- Inden for avl og opformering til svin er man ligeledes helt i front. Her har man siden 2009 arbejdet med UHF-teknologien til brug i elektroniske øremærker, og siden da har UHF mærkerne været benyttet i et testforløb og efterfølgende som godkendte øremærker til avls- og opformeringsbesætninger, siger han. 

UHF-mærker har en lang læseafstand og kan bl.a. bruges ved flokaflæsning af dyr.

- Vi har alle typer mærker både til isætning ved dag-1, LG5 mærker (kaninmærker), almindelige eksportmærker samt mærker til søer, fortæller Per Nielsen.

Inden for øremærker til kvæg markedsføres ud over de traditionelle seriemærker også DNA-mærker. De er fra Datamars og er kendetegnet ved at være nemme at sætte i, har lav tabsfrekvens og meget høj frekvens af prøveudtag, der går igennem DNA-testen - takket være den nyudviklede lukkeenhed i mærkedelen, der fastholder vævsdelen under og efter udtagningen.

- Alle mærker kan bestilles direkte hos os i 3S eller gennem landmand.dk – det er helt op til kunden. Og vi tager ordre uanset hvor stor eller lille bestillingen måtte være, fastslår han.

Vi kan lynhurtigt tilpasse os de ønsker og behov, den moderne landmand stiller til sin leverandør.

Lynhurtig markedstilpasning

Ideen med at tage flere hjælpeprodukter ind i sortimentet skyldes især, at 3S konstant arbejder på at blive en hurtig og fleksibel medspiller til landmændene.

- Vi vil hele tiden blive bedre til at servicerer kunderne, og vi kan lynhurtigt tilpasse os de ønsker og behov, den moderne landmand stiller til sin leverandør. Tiderne og behovene skifter og udvikles. Det gør vi hos 3S naturligvis også, slutter han.


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame