Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

AHEAD slagleklippere

19. apr. 2021 | Indrykket af P. Lindberg

Ny serie af slagleklippere til professionelle brugere med behov for driftsikre maskiner, der kører hver dag!

Del artiklen:

Maskinerne fra AHEAD består af en række slagleklippere og en PTO-drevet multiarm med mulighed for tilkobling af fingerklipper, slagle- eller savhoved. Kort sagt – en fleksibel løsning til dig med mange forskellige behov.

Fællesnævneren for AHEAD-serien er robust kvalitet. Holdet bag udviklingen har haft som erklæret mål at konstruere en serie maskiner, der kvalitetsmæssigt ligger helt i top, men som prismæssigt ligger langt under tilsvarende på markedet. En meget ambitiøs opgave, som kun er lykkes i kraft af den årelange erfaring, som holdet bag besidder med lige præcis den type maskiner til professionelt brug.

I konstruktionen er der lagt vægt på ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det ses bl.a. i valget af SKF-lejer og ikke mindst gearkomponenter fra italienske CMR, som er anerkendt for sin uovertrufne kvalitet verden over. Det er bestemt ikke uden grund, at CMR er OEM-leverandør til en lang række velkendte mærker i vores og andre brancher.

I opbygningen af AHEAD er en præcis afbalancering af spiralrotoren prioriteret højt. Det betyder mindre stress på de enkelte dele og forlænger den samlede levetid på maskinen. Set med de økonomiske briller bliver omkostningen pr. driftstime væsentlig lavere, fordi der er mindre vedligehold, færre slidrelaterede reparationer og dermed også færre forstyrrende driftstop.

Vælg den rigtige slagleklipper

Serien består at fire forskellige slagleklippere, som dækker langt de fleste behov. Hvilken der er det rigtige valg for dig, afhænger af den eller de opgaver du typisk skal løse med en slagleklipper. Her kan du se, hvilke opgaver de enkelte modeller er mest velegnede til at løse.

Du finder alle modellerne her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter