Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

En branchemand fylder rundt.

9. mar. 2021 | Indrykket af KJ Klimateknik

Allan Pedersen bliver 50 år den 5. april

Del artiklen:

Adm. direktør for KJ Klimateknik, Allan Pedersen, fylder 50 år den 5. april.

Allan Pedersen købte ventilationsvirksomheden KJ Klimateknik i 2016 og overtog samtidig aktiviteterne fra den mangeårige strategiske samarbejdspartner Klima Design. Virksomheden i Thorning beskæftiger aktuelt 17 medarbejdere. 

Med stor dygtighed og en moderne ledelsesstil, har Allan Pedersen, i sine 5 år som ejerleder, formået at udvikle og gentænke hele KJ Klimatekniks forretningskoncept, så virksomheden i dag fremstår moderne og innovativ og med en klar definition af, hvad niche og kernekompetencer er.

I Allan Pedersens tid er der etableret en stigende eksportafsætning, ligesom han har valgt at udvide forretningsområdet fra svinesegmentet til også at inkludere luftrensning og fjerkræsegmentet, hvortil KJ Klimateknik har eneforhandling af sortimentet fra Munters.

Allan Pedersen er branchemand og har været det i 30 år. Han er tidligere direktør for brancheforeningen Dansk Agroindustri og for landbrugsmessen Agromek. Han har en uddannelse i HD-A samt en lang kommerciel baggrund i agroindustrien indenfor salg, markedsføring og ledelse. 

Grundet Corona afholdes kun en mindre fejring internt for medarbejderne.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter