Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Landmænd efterspørger cocktail til hjemmeblanding

23. feb. 2021 | Indrykket af CR Foderservice K.S.

CR-Foderservice er nu forhandler af et nøje udvalgt sortiment af pakkevarer. Det giver landmænd adgang til ordreproducerede foderblandinger.

Del artiklen:

En naturlig forlængelse 

Hos CR-Foderservice ser vi beslutningen om at tage udvalgte pakkevarer ind i sortimentet som en naturlig forlængelse i forhold til produktion af hjemmeblandet foder. Pakkevarerne understøtter vores fokus på at hjælpe landmanden med hjemmeblandet foder på mobilt blandeanlæg uden at gå på kompromis med høj kvalitet til den rigtige pris. I udvælgelsen vægter vi, at produkterne er veldokumenterede og prismæssigt et godt alternativ til andre og mere “kendte” produkter i markedet.

For at imødekomme efterspørgslen på pakkevarer gennem den bedste og billigste distribution lagerføres produkterne ikke. I stedet formidler CR-Foderservice salget til ordreproduktion og efterfølgende levering direkte hos landmanden. 

Her præsenteres en af de udvalgte pakkevarer til en perfekt foder-cocktail:

Cabanin® CSD – prisbilligt og patenteret E-vitamin antioxidant

CR-foderservice kan nu tilbyde et prisbilligt og patenteret E-vitamin antioxidant fra R2 Agro. Forskning med fravænnede grise har vist, at et naturprodukt med naturlige polyfenoler – som Cabanin® CSD – med fordel delvist kan erstatte en stor del af E-vitamin i foderet. Det kan samtidig virke produktionsfremmende.

Cabanin findes som Cabanin CSD til konventionelle svinebrug og Cabanin Green til økologiske svinebrug

Cabanin® CSD har et højt indhold af polyfenoler i form af udvalgte elementer fra vindruer, solbær, citrusfrugter og søde kastanjer med særligt stærke antioxidative effekter. Disse polyfenoler kan være endnu mere effektive antioxidanter end C- og E-vitamin. Dertil har polyfenolerne i Cabanin® CSD også gode antimikrobielle og anti-inflammatoriske egenskaber.


Kontakt os på tlf. for fremsendelse af beregningsmodel for netop din besætning.

Steen: 52 25 12 74

Jens: 61 73 52 34

Niels: 60 68 12 75

Læs også mere om CR Foderservice på vores hjemmeside her!


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter