Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Manitou lancerer eksklusiv serie med 133 luksus-læssere

15. feb. 2021 | Indrykket af Scantruck A/S

Kabine med masser af læder, kameraer, LED-lys og sporty design på unikke versioner af teleskoplæsserne MLT737-130 PS+ og MLT741-140 V+

Del artiklen:

Nogle vil kalde det sportsvogne-udgaverne. Andre vil kalde det rent blær. Manitou lancerer nu to meget specielle versioner af landbrugsteleskoplæsserne MLT737-130 PS+ og den lidt større MLT741-140 V+ for maskinførere, der må finde sig i at blive betragtet som luksusdyr. For begge maskiner gælder, at de er plastret til med de nyeste innovationer og markedets største udvalg af udstyr.

Det er kun europæiske landmænd, der får mulighed for at sikre sig en af maskinerne i den eksklusive ”limited edition”-serie. Og der produceres kun 133 styk. Begge er fra den kendte NewAG-serie af Manitou-teleskoplæssere. Men altså med lidt – eller meget – ekstra.

På listen over specialiteter står blandt andet et sporty design i special-farver. Der er risiko for, at maskinføreren nægter at forlade kabinen, når arbejdsdagen er forbi. Inden døre forkæles han nemlig med lædersæde, læderrat, læderarmlæn og en række andre features, som er med til at legitimere betegnelsen ”Limited edition”.

Rundt om på maskinerne er monteret både LED kørelys og arbejdslys på bommen – gange to. Der er lys såvel i kabinen som under døren, og maskinerne er udstyret med to SafeView-kameraer. Eco-stop er standard på begge modeller. Det betyder, at autostop-funktionen selv slukker motoren, hvis maskinføreren forlader kabinen.  

Manitou lægger an til at levere den eksklusive serie af maskiner i løbet af årets første kvartal. 133 styk alt i alt – og ikke flere – til den lille celebre klub af MLT737-130 PS+ og MLT741-140 V+ Limited Edition-ejere.


Billedtekster:

1. Sådan lancerer Manitou den eksklusive NewAG Limited Edition-serie. Maskinerne sælges kun i Europa og kun i 133 eksemplarer.

2. Teleskoplæsser for luksusdyr. Hvem har lyst til at forlade den læderduftende super-kabine, bare fordi arbejdsdagen er forbi?


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter