Nyheder

Stor interesse for at tage investeringerne i egen hånd

29. jan. | Indrykket af Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S

Agrocura afholdte torsdag d. 28.1 webinar for nye investeringskunder.

Del artiklen:

Depressive og maniske udsving på værdipapirmarkederne øger interessen blandt private og virksomhedsejere til at tage investeringerne i egen hånd. Torsdag d. 28/1 holdte Agrocura webinar for 78 interesserede deltagere, hvor nybegynderens briller blev taget på.

"Der var flere temaer i webinaret. Vi havde bl.a. fokus på hvordan man opbygger en portefølje, hvordan man som privat kommer i gang med at handle og hvordan man kritisk kan screene sin bank eller uafhængige rådgiver for de forslag man bliver mødt med," fortæller Jens Kornbeck, der er aktieanalytiker hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S, og fortsætter. 

"Siden bunden i marts måned sidste år er aktierne steget ca. 70 % eller 13 % globalt set over hele 2020. Den til tider maniske stemning har fået mange private til at prøve lykken på finansmarkederne, præcis som vi så det i 1999 og 2009" fortæller analytikeren med reference til de seneste to store aktiekriser. 

Et af budskaberne på webinaret var at investering er for alle men at det kræver en bevidst strategi for at få succes. 

"Uden en strategi kan det være svære markeder at være effektiv på, særligt når man i perioder vil opleve kontoværdien blive mindre", lyder det fra Agrocuras aktieanalytiker og nævner blandt andet situationen tilbage i foråret 2020 som et eksempel og fortsætter.  

"Man kan have været heldig, eller som vi foretrækker at sige - dygtig, at læse markederne tilbage i marts måned, og købt aktier på et godt tidspunkt og derfor stå med et pænt afkast nu. Det er dog kun én side af en strategi, fordi med afkast så følger også risiko". 

Ifølge Jens Kornbeck så er det når markederne begynder at falde kraftigt, at strategien for alvor skal holde. Et andet af budskaberne på webinaret var derfor, at få bygget en strategi og desuden være tro mod den - og så løbende evaluere dens performance. 

Som følge af den store interesse overvejer Agrocura nu at lancere flere webinarer for nye og interesserede aktieinvestorer. Har du også fået vakt interessen kan du læse mere om Agrocuras investeringsrådgivning ved at klikke her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame