Nyheder

StackView® - Nem og enkel temperaturovervågning.

26. jan. | Indrykket af Care4farm

Nemt, enkelt og med stor værdi.

Del artiklen:

Det trådløse temperaturspyd med navnet StackView fra virksomheden Care4Farm er supernemt og enkelt. Det giver værdi til alle høstede afgrøders opbevaring på gårdene og videre på rejsen til grovvarer til produktion og forbrug.  Hvilke fordele har StackView så mere end et almindeligt digitalt termometer?


Nemt og enkelt.

Når posten leverer dine StackView temperaturspyd placerer du dem der, hvor du gerne vil måle temperaturen, på planlageret, i siloen kulen eller fx jordtemperatur.

På PC eller mobil går du ind på din mail og følg linket fra Care4farm med et klik. Så kommer du automatisk ind på siden med dit eller dine spyd og du kan se temperatur, placering/position, og at du har flyttet spyddet. Altid med et tidsstempel, så der er styr på udviklingen af temperaturen over tid.

Stor værdi.

Funktionen af StackView for landmanden er først og fremmest at det automatisk og systematisk måler og dokumenterer temperaturen og værdien er at kvaliteten bevares. Stiger temperaturen over grænser, der fastsættes pr spyd, modtager man besked og kan sætte rettidigt ind med fx beluftning, afdækning afhængig af afgrøde. Herved undgår man kvalitetstab, toksiner og videre varmeudvikling med værditab til følge. 

Når man kender temperaturen i afgrøden, kan man også køle afgrøden når det har størst effekt. Herved sparer man omkostninger til unødig beluftning og tilsyn. Hjemmesiden med brugerens StackView® spyd deles nemt og enkelt med medarbejdere, konsulenter, aftageren af varen eller en nabo. At målingen foregår automatisk, sparer tid til transport til og mellem lagre. 

Forsikringsselskaber og brandmyndigheder er ligeledes glade for den automatiske måling og alarm, hvis der sker varmedannelse.

Meget anvendeligt.

StackView® anvendes selvfølgelig til alle de forskellige afgrøder man høster på bedriften om det er korn, frø, raps, bønner, ærte, kartofler eller grønsager og rodfrugter. Der er StackView® på planlagre, i stålsiloer, i kuler på marken og i kølehuse. Derudover anvendes StackView ofte til måling af jordtemperatur på specifikke marker før lægning og såning af afgrøder, der er særligt følsomme overfor jordtemperatur. Jord og lufttemperaturen i specifikke afgrøder er også værdifuld at kende, når man skal sprøjte med temperaturfølsom plantebeskyttelse.

Vil man anvende StackView® som prøvespyd, kan man bare ryste spyddet og der sendes straks en temperatur. Placer nu spyddet et andet sted og StackView måler automatisk temperaturen det nye sted efter et kvarter. Nu er det dokumenteret på din brugerflade at spyddet er flyttet og hvornår.

Med afgrøden på rejse.

Hos Thorsens Chipskartofler A/S holder StackView® ikke kun øje med at temperaturen i kartoflerne er korrekt, men også med hvor containere med kartofler befinder sig og er på vej hen. StackView er simpelthen fastmonteret i containerne og derved kan de både avlere og Thorsens styre både temperatur og logistik.

Følger værdierne i flere brancher.

Når afgrøderne er leveret til grovvarevirksomhederne og videre ud i verden på skib via bulk terminaler holdes der også et vågent øje med temperaturen via StackView. StackView er måler temperaturen hos både landbrug, grovvarer og bulk terminaler i 15 lande i Europa.

Glade kunder.

Care4farm har været på markedet med StackView i seks år og mærker at StackView er et godt værktøj.

Det bevidnes af, at mange af vores kunder har købt endnu flere spyd, og flere er kommet til os, fordi naboen har gode erfaringer med det. Dertil er der mange større lagre, der har anskaffet StackView® fortæller Niels Bjerre.

Eksempler på glade kunder og gode historier er der mange af. 

En kunde lånte nogle StackView® spyd og kort tid efter steg temperaturen alarmerende i et stort parti raps. Godt vi havde lånt spyddene – nu vil vi gerne købe dem sagde kunden.

Allan Koch, Træhedegaard fortæller at havde det ikke været for StackView® havde han ikke reddet sine pulverkartofler fra råd – 2. juledag var jeg ikke kommet derud. Der var 250 tons i kulen.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame