Nyheder

DeLaval har 2 nye løsninger til det danske marked

26. jan. | Indrykket af DeLaval

DeLaval har de seneste år lanceret flere innovative produkter fx Evanza og VMS V300/V310

Del artiklen:

Nu er vi også klar med DeLaval malkekarrusel E300 og parallelmalkestald P500. 

Den nye DeLaval malkekarrusel E300 er designet ud fra fast flow princippet. Det betyder, at den hjælper dig med at malke effektivt, sikkert og roligt og med et optimalt koflow. 

DeLaval parallelmalkestald P500 er bygget til at sikre en høj effektivitet i større besætninger. Det er den eneste malkestald med tre muligheder for at optimere koens flow gennem malkeprocessen, og så har den ingen sekvenslåge monteret i gulvet. 

DeLaval har samarbejdet med landmænd til at designe næste generation af malkestalde og malkekarruseller, og dermed forstår vi moderne mælkeproducenters udfordringer. Det afspejler sig i flere nye teknologier, som giver øget produktivitet.

Fast flow princippet i DeLaval malkekarrusel E300 er kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • DeLaval FastBail™ - Den unikke 15˚ vinklet bås er designet for hurtigere og mere effektiv bevægelse af køer og hurtigere og mere effektive rutiner for malkere.  
  • DeLaval FastExit™ - Den særlige udgang er designet i kombination med DeLaval FastBail™, der skaber en sikker og hurtig udgang for maksimal produktivitet. 
  • DeLaval Cockpit™ - Skærm der giver dig informationer til at sikre en effektiv malkning. Den gør det samtidigt muligt at en person kan betjene karrusellen.

DeLaval parallelmalkestald P500 har tre nye, patenterede funktioner, der sikrer en synkroniseret malkningsproces: DeLaval SynchroArc™, DeLaval SynchroSweep™ og DeLaval SynchroControl™ 

  • DeLaval SynchroArc™ er meget mere end front- og udgangslåger. Den er designet til at fremme kotrafik for at optimere udbytte, give bedre indeksering af blandet besætning, og den giver mulighed for 30 procent mindre pladsbehov. Loftshøjden kan være så lav som 2,45 meter.    
  • DeLaval SynchroSweep™ har uafhængigt styrede, frit hængende, ikke overlabbende sekvenslåger, der hæves under malkning for at minimere stress hos køer og give dem mere plads. Designet og processen skaber et roligere miljø, der kan fremskynde køernes udgangstid med 56 procent. 
  • DeLaval SynchroControl™ gør det muligt at styre malkesystemet med bare et enkelt fingertryk. Denne funktionalitet gør det muligt for malkeren at bruge forskellige indekseringsvarianter, der bidrager til en sikker, komfortabel og effektiv drift.  

Leif W. Mortensen, projektleder, udtaler:

“DeLaval malkesystemer er designet ud fra vores kunders og dyrs behov. Det er komplette malkesystemer, der fokuserer på kotrafik, kokomfort, effektivitet og komfort for malkeren - og højt udbytte. Det giver landmanden fuld kontrol over hans besætning, når den kombineres med DelPro™ besætningsstyrings software, der gør det nemmere for ham at træffe de rigtige beslutninger. E300 er i familie med heavy duty 24/7 karruseller, og kan fås med 2 platformtyper, den indad skrånende beton eller den unikke udad skrånende stålplatform. Og sammen med den unikke DeLaval teat spray robot TSR, der er utrolig arbejdseffektiv, kan den være med til at reducere arbejdstimer. DeLaval parallelmalkestald P500 er designet til at gøre mere på mindre plads, den gør det til et ideelt valg til både nybyg og til at opgradere i eksisterende malkestald. Evanza malkesæt passer godt til begge malkesystemer.”

Læs mere om DeLaval E300 og DeLaval P500


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame