Nyheder

Efterspørgslen på Anolytech anlæg til vanddesinfektion er eksploderet

21. jan. | Indrykket af 3S a/s

3S har stor succes med salg af anlæg til vanddesinfektion

Del artiklen:

Gentagne opslag på Facebook, hvor folk taler om deres erfaring, har givet en enorm interesse for opsætning af vanddesinfektionsanlæg, der sikrer bakteriefrit drikkevand til dyrene og fjerner biofilm i rørene. Langt over 100 anlæg er nu opsat på landbrug i Danmark, og der kommer konstant flere og flere til. 

Et Anolytech anlæg producerer døgnet rundt hypoklorsyre ved hjælp af salt og el, og hypklorsyren tilsættes alt det vand, der går ind i stalden. Hypoklosyre er fuldstændig ufarligt for dyr og mennesker og med kun 0,5% hypoklorsyre i drikkevandet bliver alle encellede organismer dræbt. Det kan også i en højere dosering erstatte kendte desinfektionsmidler.

Effekt i produktion

Udover at man dermed kan producere sit eget desinfektionsmiddel, oplever brugerne forbedrede produktionsresultater, et mindre medicinforbrug, samt en markant lavere dødelighed. Skal vi have succes med zinkfri fodring er det her en af vejene.

En attraktiv lejeordning gør det ekstra interessant

I starten blev anlæggene solgt til brugerne, men en særdeles attraktiv lejeordning, har gjort at alle anlæg nu stort set bliver lejet ud. Med et fast lejebeløb sikrer man sig at anlæggene serviceres 2 gange om året, og der ikke kommer nogen ekstraregning på maskinen. Alt dette er inkluderet i lejeprisen, og på den måde er man også sikker på at man altid har et anlæg, der altid kører optimalt. 3S, som forhandler Anolytech anlæg i Danmark, har anlæg i 5 forskellige størrelser, og som kan sættes sammen for at øge kapaciteten. Et typisk anlæg kan håndtere op til 200 kubikmeter vand om dagen.

Hvordan kommer man i gang?

Erik Aagaard fra 3S kommer gerne rundt i landet og præsenterer vanddesinfektionsanlægget, hvor man samtidig kan få en snak om hvordan et anlæg kan udnyttes på bedst mulig måde og hvordan det kan placeres mest hensigtsmæssigt. Efter at have aftalt det formelle har 3S montører, der kommer og opsætter anlægget og får det startet rigtigt op. Efterfølgende skal man blot fylde salt på anlægget en gang om ugen. Ønsker du at høre mere om et Anolytech anlæg og de fordele det har, kan Erik Aagaard kontaktes på mobil 26169894. 


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame