Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Forrygende første år som Energreen importør

5. jan. 2021 | Indrykket af Maskinhandler Indkøbsringen A/S

MI har snart 1 års jubilæum som Energreen Robo importør og har det første år solgt mere end 20 maskiner til trods for Corona epidemien.

Del artiklen:

”Med hånden på hjertet kunne vi nok godt have ønsket os en anden opstart som importør af Energreen terrænklipperne end den vi fik. Corona har gjort det svært med levering af maskiner fra Italien, og det har ligeledes givet en del udfordringer at komme rundt i landet og demonstrere maskinerne” fortæller salgskonsulent hos MI, Jens Elkrog.

Ikke desto mindre har MI solgt mere end 20 maskiner. Det er især den ”lille” Energreen MINI som tiltaler anlægsgartner, offentlige intuitioner, vandforsyninger og skovbrug. Det er en lille kompaktmaskine, men med enorm kapacitet som nemt klare at rydde områder med tæt bevoksninger, bassiner og kuperet terræn.

Energreen tilbydes i 3 modeller: Energreen Mini med 23 hk - Energreen Evo med 40 hk og den store Energreen Max med hele 75 hk. Generelt er de fjernstyrede klippere fra Energreen kendt som særdeles kraftfulde og er yderst velegnet til den grønne sektor.

”En af fordelene ved disse terrænklippere er, at de kan klare opgaver på kuperet terræn på op til 50-55 grader, mens du som operatør står 150 meter derfra i sikkerhed og på mere stabilt underlag” fortæller Jens Elkrog. I disse tider, hvor der er så meget fokus på arbejdsmiljø, arbejdsstillinger og besparelser, er det oplagt at kigge efter en terrænklipper. I forhold til at gå med en klassisk buskrydder sparer du dine medarbejdere for mange ubehagelige timer og får tilmed afsluttet opgaverne op til 25 gange hurtigere end hvis det blev gjort med håndkraft, uddyber Jens Elkrog.

MI har desuden udvidet udstyrsprogrammet, så der nu kan fås endnu flere forskellige redskaber til maskinerne.

”Vi har blandt andet været ud at demonstrere en Energreen Evo med armklipper på. Ved at tilbyde flere forskellige redskaber til maskinerne bliver de mere attraktive for kunderne, da de kan bruge dem til mange forskellige opgaver, og derved tilbyde unikke løsninger som deres konkurrenter i markedet ikke har” afslutter Jens Elkrog.

MI håber, som så mange andre på et mere roligt 2021, som allerede nu tegner til at blive et år med mange flere demonstrationer af de populærere Energreen terrænklippere.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser