Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

RN Solutions stifter ny bestyrelse

16. dec. 2020 | Indrykket af RN Solutions ApS

Et nyt, stærkt hold skal stå i spidsen for RN Solutions og bidrage til virksomhedens fortsatte vækst.

Del artiklen:

RN Solutions ApS, som sætter nytænkning, holdbarhed og praktisk vinkling på sit højeste, har nu sammensat en ny højtkvalificeret bestyrelse, som skal stå i spidsen for RN Solutions fortsatte vækst.

Bestyrelsen består af formand, Jens Agergaard, som er tidligere ejer og direktør for staldinventarfirmaet Jyden samt direktør for SKIOLD Groups svinedivision. Suppleret med Kai Tabor og Laurits Brandt Andersen, som er kommet til posterne med mange års erfaring indenfor professionelt bestyrelsesarbejde i en lang række virksomheder.

- Jeg er stolt og beæret over, at så kompetente mænd viser mig den tillid, og vil være med på holdet. Vi har sammen lagt strategien for de kommende år, og jeg ser frem til, at vi sammen skal eksekvere RN Solutions fremtidige strategi, så vi fortsat kan skabe resultater gennem samarbejde og innovation, fortæller Rune Nielsen, administrerende direktør, RN Solutions ApS.

Om RN Solutions

RN Solutions ApS er en innovationsorienteret producent af energibesparende LED belysning til industri og landbrug. Virksomheden sælger i øjeblikket sine holdbare LED lyskoncepter i over 20 forskellige lande, i hele verden, via forhandlernetværk.

Læs mere her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter