Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Travlhed trods Corona

8. dec. 2020 | Indrykket af Sjørup Group A/S

Sjørup Group oplever øget efterspørgsel i Corona

Del artiklen:

Det har været et hårdt år for mange, da Corona-pandemien fortsat plager nationalt og internationalt.
Sjørup Group har dog oplevet øget vækst igennem Corona-tiden. 

Efterspørgslen fra virksomhedens professionelle kunder har især været på nye reservedele, med hovedfokus på aksel og transmissions-dele
samt hydraulik og brændstofkomponenter. 


”Vi har et stort bufferlager af nye reservedele, så vi var klar til at servicere kunderne, da behovet opstod i kølvandet på Corona. På den måde kan man godt sige at Corona ramte os positivt, for vi har haft så travlt, at vi allerede nu har realiseret vores budget for i år.” Siger salgschef Line Nørgaard Christensen. 


Ikke kun på grund af pandemi 

Corona har bestemt spillet en rolle i den øgede vækst, men den kan ikke løbe med hele ”æren”. 

Sjørup Group, der er leverandør til landbrugs- og entreprenørsektoren i både Danmark og udlandet, har i mange år haft en stereotyp som ”kun” værende leverandør af brugte reservedele og traktorer. 

I de seneste år er ressourcer sat ind for at løsne for denne opfattelse, som markedet og kunderne forbandt virksomheden med.  

Sjørup Group har Europas største lager af brugte reservedele (Maskiner fra 1995 og op efter, red.), men segmentet med nye reservedele udgør en væsentlig del af virksomheden i dag, med omkring 50.000 OEM-varenumre på lager i Sjørup. 

”Det er lykkedes os at udbrede kendskabet til vores nye reservedele, samt kundeporteføljen er blevet udvidet blandt maskinforhandlere og værksteder. ” Siger CEO, direktør og ejer Ole Lauridsen. 

Netop kombinationen af nye og brugte reservedele har en positiv virkning på både nye og nuværende kunder. 


”Vi har ofte reservedelene liggende enten som nye eller brugte – samt man kan også kombinere, ved at sætte nye og brugte reservedele sammen, for at samle alle reservedele til en reparation.” Udtaler Reservedelschef, Steffen Sørensen. 

Tidligere har Sjørup Group antaget at hjemmemarkedet var fuldt udnyttet – Det viste sig dog at igennem større kendskab hos nuværende kunder samt den øgede efterspørgsel i forbindelse med Corona at dette ikke var tilfældet. 

”Den platform, vi nu står på herhjemme, og de erfaringer, vi har gjort, skal vi nu ud og fortælle om på det internationale marked. Corona har vist os at det virker at fortælle markedet, hvem vi er og, hvad vi kan, selvom vi troede, at alle vidste det. Den erfaring og den lærdom, vi har fået herhjemme, skal vi nu bruge i udlandet. ” Udtaler CEO, direktør og ejer Ole Lauridsen. Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter