Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Flere New Holland redskaber i sortimentet

30. nov. 2020 | Indrykket af New Holland Agriculture

Tallerkenharver og undergrundsløsnere snart tilgængelige i den karakteristiske blå New Holland farve

Del artiklen:


Siden starten af 2017 har en lang række redskaber i både Kongskilde og New Holland mærkerne været en del af new Holland familien.

Der er løbende kommet flere og flere New Holland redskaber i sortimentet, som nu dækker både plove, stubharver, såbedsharver, skiveslåmaskiner, river og vendere – og senest tilføjelsen af tallerkenharver og undergrundsløsnere, som fremover vil blive produceret eksklusivt til New Holland af Maschio Gaspardo, som er en førende producent af  landbrugsredskaber. De nye tallerkenharver og undergrundsløsnere vil blive produceret i New Hollands velkendte og karakteristiske blå farve og under New Holland navnet, og de vil udelukkende kunne købes hos New Holland  forhandlere.

Endnu et skridt på vejen

Den nye leveringsaftale med Maschio Gaspardo vidner om, at New Holland har en mission – nemlig at kunne tilbyde  kunder et komplet produktprogram til jordbehandling.

I sæsonen 2021 lancerer New Holland de første af de nye produkter fra Maschio Gaspardo: de kompakte tallerkenharver SDM og SDH og undergrundsløsnerne SUM og SUH. Den nye produktlinje vil tilbyde modeller, der er perfekte til New Hollands traktorserier fra T5-seriens universaltraktorer og op til 300-hk, T7 Heavy Duty.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter