Nyheder

Ny calciumbolus er endelig på markedet

14. okt. | Indrykket af R2 Agro

Calibol Green er svaret på økologernes søgen efter flydende calciumtilskud

Del artiklen:

Siden udfasningen af calciumpropionat i flydende calciumtilskud til økologiske malkekøer har økologerne manglet et effektivt calciumtilskud til mindskelse af risikoen for mælkefeber hos malkekøer. 

”På NutriFair i januar 2020 introducerede vi vores nye calciumbolus CaliBol® Green. Vi mødte stor interesse for produktet. Vi har tydeligvis ramt et stort behov, da markedet har manglet et godt calciumtilskud, som både kan bruges i konventionelle og økologiske besætninger” fortæller Jesper Møller Nielsen. ”

Flere af de besøgende på vores stand var begejstrede for at produktet er kommet i form af en bolus i stedet for det traditionelle flydende produkt, som skal gives som drench. Det er nemmere at indgive en bolus og mere skånsomt for dyret” fortsætter han. ”Efter messen har vi haft stor efterspørgsel og har allerede solgt ind til flere lande, så vi har store forventninger til produktet” afslutter han.


Ny variant af velkendt varemærke 

CaliBol® Green er en presset calciumbolus, som indeholder en effektiv calciumkilde, der er tilladt til brug i økologiske besætninger. Calibol® Green indeholder også Solanum glaucophyllum, som er en naturlig aktiv form af D3 vitamin. Calibol® Green er en ny generation af det kendte varemærke CalciCaps® og bygger på R2 Agros mangeårige erfaringer med produktion af bolusprodukter.

Fordele

• Mindsker risiko for mælkefeber 

• Effektiv calciumkilde ved kælvning 

• Indeholder D3 vitamin •

 Nem indgivelse 

• Tilladt i økologisk produktion


Derfor virker det 

"CaliBol® Green indeholder calcium gluconat samt lithothamnium (naturligt calcium fra Calcareum algen). Desuden er der tilsat Solanum glaucophylum (voksbladet natskygge), som er den naturlige form af vitamin D3, der understøtter optagelsen af calcium” fortæller Udviklingschef Karsten C. Kjeldsen.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame