Nyheder

Reducer risikoen for mælkefeber

14. okt. | Indrykket af R2 Agro

Calibol Green™, CalciCaps® & Green Ca Bolus™ - er din hjælp mod mælkefeber

Del artiklen:

Hvad er konsekvenserne af mælkefeber?

Det er estimeret, at op til 5 % af alle malkekøer udvikler mælkefeber (højere procentandel i økologiske besætninger). Endnu flere udvikler subklinisk mælkefeber, som øger risikoen for ketosis, kælvningsvanskeligheder, tilbageholdt efterbyrd og løbedrejning.

Forekomsten af mælkefeber øges i takt med alderen og ydelsen, og forekommer hyppigst indenfor 48 timer efter kælvningen. Hvilket har en negativ effekt på reproduktionen og påvirker derfor mælkeydelsen negativt.

Men med vores boli kan du mindske risikoen for mælkefeberen.


Hvad er Calibol Green™, CalciCaps® Green Ca Bolus™?


Calibo Greenl™, CalciCaps® og Green Ca Bolus™ er vores tre hurtigopløselige boli der mindsker risikoen for mælkefeber.


CalciCaps® er bolusen som henvender sig til de konventionelle besætninger, som med sin kombination af calciumklorid, calciumpropinat og magnesium hurtigt og effektivt mindsker risikoen for mælkefeber ved kælvning.


Calibol Green™ er den nye generation af den kendte CalciCaps®, som henvender sig til økologiske besætninger. Calibol Green™ indeholder calciumgluconat, lithothamnium (naturligt koralalge calcium) samt Solanum glacophylum (voksbladet natskygge) som er en naturlig hurtigvirkende form af vitamin D3, alt sammen ingredienser som understøtter optagelsen af calcium, og dermed mindsker risikoen for mælkefeber betragteligt.


Green Ca Bolus™ er endnu en nyhed som henvender sig til økologiske besætninger. Green Ca Bolus er rigt på calciumgluconat, lithothamnium (naturligt koralalge calcium) samt Solanum glacophylum (voksbladet natskygge) og magnesium. Den unikke sammensætning, giver kvægene den bedste forudsætning for optagelse af calcium og dermed mindsker risikoen for mælkefeber.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame