Nyheder

Giv kalven en god start med NutriMix Kalvestruktur Non-GMO

25. sep. | Indrykket af Nutrimin

Kontakt Nutrimin og hør, hvilke produkter Nutrimin ellers kan tilbyde til kalvens gode opstart.

Del artiklen:

Kalvestruktur er en kalvestartblanding, der primært bruges i mælkefodringsperioden, indtil kalven er 8 uger gammel, men den kan også med fordel bruges op til kalven er 4 måneder gammel.

Kalvestruktur indeholder:

  •     Knækkede majskerner
  •     Roepiller
  •     Sojaskaller
  •     Sojaskrå
  •     Varmebehandlet hvedehalm
  •     Sirup

Råproteinindholdet i Kalvestruktur er på 15,6% og er afstemt med mikromineraler og A, D og E vitamin. Proteinindholdet dækker kalvens behov i mælkefodringsperioden, men er relativ lavt, fordi halm/struktur udgør 15% af blandingen.

Som navnet antyder, så er Kalvestruktur et fuldfoder, der indeholder stråfoder, og derfor er det ikke nødvendigt at tildele stråfoder i høhækken. Det er vigtigt, at kalven tildeles et tørfoder sammen med mælk indtil omkring 8 ugers alderen. Først fra 8 uger, hvor vommen begynder at udvikle sig, kan kalven begynde at udnytte og omsætte ensilage, hvis kalvene f.eks. tilbydes malkekøernes fuldfoder.

Ædelysten til Kalvestruktur er stor og kan med fordel tilbydes kalven, når den er få dage gammel.

Kalvestruktur støtter en stabil tarmflora og dermed en god tilvækst. Hold altid øje med, hvordan kalvene æder tørfoder. Sortering kan være et tegn på, at kalven har ondt i mave eller lunger.

Der er tilsat sirup til Kalvestruktur. Dette giver en god smag, og så har det også den sidegevinst, at fluer i sommermånederne ikke er tilbøjelige til at sætte sig på foderet, hvilket gør det lettere at holde en høj hygiejne i kalvenes foderskåle.

Det er vigtigt, at den spæde kalv kun får tildelt netop den mængde foder, den kan nå at æde inden næste fodring. Dvs. at skålen når at blive helt tom.

NutriMix Kalvestruktur kan nu leveres i 20 kg poser.

Husk også, at det nu er tid til at kalvedækken til den spæde kalv.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame