Nyheder

Fordele ved mobilt blandeanlæg

14. sep. 2020 | Indrykket af CR Foderservice K.S.

Der er flere fordele ved mobilt blandeanlæg

Del artiklen:

Ved mobilt blandet foder har landmanden altid kendskab til sine råvarer, og han kan til en hver tid besigtige råvarerne for lugt og konsistens - og dermed sikre frisk foder. Derudover kan man sammensætte individuelle og fleksible foderblandinger, der er tilpasset den enkelte besætnings krav, livscyklus og sundhedsstatus. Gennem det mobile blandeanlæg opnår man altså alle fordelene ved hjemmeblandet foder – men uden de store anlægsinvesteringer og den konstante vedligeholdelse, som et hjemmeblandeanlæg kræver.

Foder er som bekendt den største omkostning i en produktion - og er dermed et sted, hvor der kan spares rigtig mange penge. På denne front kommer de mobile blandeanlæg ind som et nyt og stærkt koncept.

Fordelen ved det mobile blandeanlæg er at landmanden kan anvende eget korn til eget foder og dermed undgå korn- og foderstofbranchens avance på kornet og de dyre behandlings- og transportomkostninger. Der er fuld gennemsigtighed med priserne på de råvarer, der indgår i foderblandingen.

Ring til Steen, og lad ham fortælle dig mere om dine fordele. tlf: 52 25 12 74


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame