Nyheder

Højere tophastighed til solid klassiker

23. jun. | Indrykket af Scantruck A/S

Den nye udgave af teleskoplæsseren Manitou MLT625-75H kan nu køre 40 km/t.

Del artiklen:

Kommende ejere af en Manitou MLT625-75H får mulighed for at hurtigere fra A til B. Den franske producent har opdateret den populære læssemaskine, som nu kan køre op til 40 km/t. Tidligere modeller nåede tophastigheden ved 30 km/t, men i den nye udgave er der lidt ekstra i motoren.

- MLT-serien henvender sig generelt til industrien og landbruget. I modsætning til MT-serien, der henvender sig til byggepladser og udlejningssektoren, og som anvendes i kortere tidsrum, er læsserne i MLT-serien i aktion fra morgen til aften. Derfor kan der være meget tid sparet ved, at man kan flytte sig selv hurtigere til næste opgave, siger Claus Bjerregaard, salgschef hos Scantruck A/S.

Udover den højere tophastighed har Manitou ikke ændret på maskinen, som er blevet forhandlet af Scantruck siden 2011. Maskinen har fortsat en løftekapacitet på 2,5 tons og en løftehøjde på seks meter. Den har hydrostatisk transmission, og motoren yder 75 HK.

- Det er fortsat en lille snild maskine, som kan komme til alle steder. MT og MLT serierne er meget ens, men MLT er mere baseret til læsseopgaver og længerevarende ophold i maskinen. Derfor har den mere udstyr, herunder bedre dæk, godt med lys, bomaffjedring, a/c og generelt mere komfort for føreren, siger Claus Bjerregaard.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame