Nyheder

Kender du Reman produkterne?

3. jun. | Indrykket af New Holland Agriculture

Billigere reservedele - uden at du går på kompromis med kvaliteten

Del artiklen:


Når din maskine er på værksted og skal have skiftet en del f.eks. på grund af slitage, så har du mulighed for, at din montør bruger en billigere del - uden at du skal gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller andre faktorer, der kan spille ind på dit valg af enten en original eller uoriginal del. 

Din montør har nemlig muligheden for at tilbyde dig en Reman-del, som er en original reservedel fra New Holland, der allerede har været i brug. Processen er, at produktet bliver taget af maskinen grundet slid eller lignende, hvorefter værkstedet sender den tilbage til fabrikken. På fabrikken bliver delen gennemgået og vurderet, i forhold til om den kan komme igennem et renovationsprogram, eller om den skal kasseres. Hvis delen bliver godkendt, kommer den igennem renovationsprogrammet og kommer derefter ud, så den står som en fabriksny del, der kan blive solgt på ny.

Med en Reman-del, sparer du omkring 30% i forhold til en fabriksny del, men fastholder alle fordelene ved en fabriksny del som specifikationskrav og reklamationsret.

En forskel for kunden og miljøet

”Reman er en række produkter, hvor det er fornuftigt, forsvarligt og logisk at sende de brugte enheder tilbage, og genanvende dem i et renovationsprogram. Vi genskaber delene til samme specifikationer, som hvis enhederne var nye”, fortæller Michael Dahl der er forretningsansvarlig for Reman. Han forklarer den proces som delene gennemgår, fra de kommer ind på fabrikken. Her bliver delene skilt ad, renset og vasket. Så bliver de inspiceret for, om der skulle være fejl, og alt hvad der skal skiftes, bliver skiftet ud med originale dele. Dette sker, for at sikre at delen lever op til fabrikkens krav til et nyt produkt, og slutteligt gennemgår alle dele en kvalitetskontrol.

På denne måde sikrer New Holland, at en Reman-del har lige så højt et kvalitetsniveau som ved en fabriksny del. Delen er dog mere bæredygtig, da en del af materialerne genbruges, og dermed er prisen også lavere end for en ny del. Der vil som udgangspunkt være en besparelse på 30%, hvis du vælger at bruge en Reman-del, men i nogle tilfælde helt op til 50%.

Grønnere fremtid

Alle forhandlerne har fået en procedure til at returnere de dele, som de tager af en maskine, så de støtter op om mere bæredygtige produkter, ligesom alle forhandlere har adgang til det fulde program af Reman dele. 

Med en genanvendelsesgrad på mere end 50% på en del, bliver der sparet værdifulde og vigtige ressourcer.

Når New Holland renoverer et produkt, bliver der brugt mindre energi, færre materialer og arbejdstimer end ved produktionen og skabelsen af et nyt produkt. Det er derfor, at der kan blive skabt en fordelagtig pris til dig som kunde og en betydeligt reduceret miljøpåvirkning. 

Inkluderet i Reman produktlinjen:

 • Motorer
 • Long & short blocks
 • Air condition kompressorer & blæsere
 • Topstykker
 • Turboladere
 • Drivlinjer
 • Startere & generatorer
 • Indsprøjtningspumper
 • Elektriske komponenter
 • Diesel partikelfiltre (dpf)
 • Hydrauliske pumper, motorer, ventiler & cylindre


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame