Nyheder

Scantruck opruster på både salg og service

6. apr. | Indrykket af Scantruck A/S

”Vi vil være optimalt klar til tiden efter corona”, siger direktøren og ansætter fire nye medarbejdere

Del artiklen:

”Vi er hårdt ramt, lige som alle andre. Omsætningen faldt i marts, og vi ser ind i april med forventning om vigende salg. Men der kommer en tid efter corona, og vi tror på, at vi kommer hurtigst tilbage i optimal form med gode medarbejdere. Derfor har vi ikke fyret medarbejdere. Vi har faktisk ansat fire nye fra den 1. april”.

Bo Sundroos, direktør for Scantruck A/S, har netop sagt velkommen til nye folk i organisationen. Tre montører og et nyt ansigt i salgsafdelingen. At verden er ramt af virus behøver ikke betyde, at fremtiden og optimismen også skal være det. Derfor har det ikke været på tale af fyre hverken i de danske afdelinger i Skive og Ringsted, eller i Scantruck-selskabet i Sverige.


Travlhed

”Vi vil holde på vores gode folk. Vi får brug for alle de bedste kræfter, når corona-krisen er overstået. Vi har naturligvis godt hørt, at andre inden for maskinbranchen har skåret ned i medarbejderstaben. Men vi har altså en tro på, at det omvendte virker på langt sigt. Selv om vi ikke just sætter nye salgsrekorder i øjeblikket, har vi da også travlhed både i serviceafdelingen og på værkstedet”, fortæller Bo Sundroos.

Mens bemandingen således er normal hos servicefolkene og mekanikerne, afvikles der ferie og afspadseres blandt andre af personalegrupperne hos Scantruck. Medarbejdere, der har mulighed for at arbejde hjemme, gør det. 


En særlig glæde

”Vi har prøvet vanskelige situationer tidligere. Under finanskrisen i 2008 faldt vores omsætning med 70 procent hen over efteråret. Det var hårdt, men vi kom over det. Og vi tror på regeringens tiltag til, at der skal komme gang i Danmark igen”, siger Scantruck-chefen. 

”Derfor har det naturligvis også været en helt særlig glæde netop nu at kunne byde fire nye Scantruck-folk velkommen i flokken. Nu skal vi så også ud og skabe lidt omsætning hos vores billeverandør. Vi skal jo bruge nye servicevogne til de nye udkørende montører”, siger direktør Bo Sundroos.


Billedtekst:

Bo Sundroos – velkommen til fire nye medarbejdere fra 1. april. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame