Bøvlingbjerg Maskinstation kører foråret 2020 i møde med seks nye Claas-traktorer.

Det er ikke hver dag, at der leveres seks traktorer til samme kunde, og det var også lidt tilfældigt, at det rent faktisk endte i seks traktorer.

- Vi ville egentligt bytte to traktorer, men inden det fik ende, endte vi med at bytte fem traktorer til seks nye, fortæller Jan Düring Jensen, indehaver af Bøvlingbjerg Maskinstation i det vestjyske.

Handlen er indgået hos Vinderup Maskiner og drejer sig om 3x Claas Axion 930 samt 3x Claas Axion 870. Alle med trinløs transmission.

rich-media-1
Mikkel Erhardtsen og Jan Düring Jensen giver Corona-håndslag på handlen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kender til mærket

Hos Bøvlingbjerg Maskinstation kender man til Claas-mærket igennem to Lexion mejetærskere samt tidligere Jaguar-finsnitter.

- Desuden købte vi i 2014 en Claas Axion 930 samt to Axion 850, og Axion 930'eren var virkelig en positiv oplevelse, fortæller Jan Düring Jensen. Axion 850'erne var den første generation fra Axion-serie fra Claas, og ligesom så mange andre steder gik de ikke helt fejlfrie.

rich-media-2
De nye chauffører ved deres nye traktorer.

- Vi byttede alle tre til et andet mærke, men nu er vi tilbage igen, og det skyldes flere ting. For det første er serviceniveauet helt i top hos Vinderup Maskiner, og for det andet, så gjorde den tidligere Axion 900-serie et rigtig godt indtryk hos os, og vi glæder os til at få erfaringer med de nye traktorer, fortæller Jan Düring Jensen.

Den nye Axion-generation minder på næsten ingen måder om den tidligere, hvor der især er ny leverandør i motor-rummet, som nok var den største fejlkilde på de tidligere modeller. Derfor turde Jan Düring Jensen godt at få nye Claas ind på matriklen.

Han fortæller, at han aldrig før har købt seks nye traktorer på én gang, men det giver en god sikkerhed i form af garanti og vished for, hvad der kommer af udgifter over de næste fem år.

Hos Bøvlingbjerg Maskinstation kommer traktorerne til at lave mange former for primært landbrugsarbejde med blandt andet gyllekørsel, pløjning, såning, skårlægning af græs, frakørsel og andre opgaver.

rich-media-3
Fra venstra mod højre: Kennet, Andreas, Mathias, Jesper, John, Joakim, Per samt Jan.