Skamstrup Maskinstation fik fredag leveret otte nye Case IH Puma-traktorer.

Samlet set er der over 2.000 hestekræfter i de otte Case IH Puma-traktorer, som Skamstrup Maskinstation i det midtjyske fik leveret fredag fra Case IH-forretningen Brdr. Holst Sørensen.

- Der er tale om syv nye Case IH Puma 240 CVX samt én Puma 165 CVX, fortalte Torben Kamp, indehaver af Skamstrup Maskinstation, til Maskinbladet i sommer, da handlen blev indgået.

Genvalg til Case IH

Der er tale om et genvalg til Case IH, da maskinstationen blandt andet skal have fire Case IH Puma 225 CVX i bytte på de nye Puma-traktorer, samt et par ældre Maxxum-traktorer og en større knækstyret Case IH Steiger 325.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- I 2012 fik vi leveret fire Puma 225 CVX og de har efterhånden kørt mellem 6.500 og 8.000 timer, og da de nu både står til at skal have nye dæk og vi ønsker at opgraderer GPS-delen, så endte det faktisk med en bytte handlen til nye traktorer, fortæller Torben Kamp.

rich-media-2
Torben Kamp, indehaver af Skamstrup Maskinstation. Arkivfoto.

Han fortæller, at de nu ældre Puma 225'er har gjort det rigtig godt på maskinstationen, og der er tale om en god alsidig traktor i Puma-modellerne, som passer godt ind på maskinstationen.

- De kan både kører fra om sommeren med tre akslede vogne, de kan rive græs, skårlægge, så korn og så majs samt rense majs, fortæller Torben Kamp og hentyder til at én af 225'erne har kørt med et seks meter discsåsæt og klaret opgaven ganske tilfredsstillende.

De nye traktorer er alle leveret med luftanlæg samt RTK GPS, og den ene er tilmed leveret med frontlæsser.