Nyheder

DanBred lancerer ny manual til håndtering af besætningsorner

29. maj. 2019 | Indrykket af DANBRED

29. maj 2019

Del artiklen:

Sidste år lancerede DanBred en So- og Poltemanual, som skal sikre, at DanBreds kunder får det fulde udbytte af grisenes genetiske egenskaber. Nu bliver der fulgt op med en manual til håndtering af besætningsorner. Dette er et led i DanBreds strategi om at bruge vidensdeling for at skabe vækst.

Trine Lund Pedersen, Leder af Technical Services i DanBred, siger: “DanBred orner er høj kvalitets dyr. For at udnytte deres fulde genetiske potentiale, skal management og faciliteterne matche kvaliteten af ornerne. Vi ønsker, at alle der bruger intern-KS i deres besætning skal have adgang til de nødvendige redskaber, således at de kan skabe grundlaget for at give deres orner et langt og produktivt liv.”

Ornemanualen er hovedsageligt rettet mod DanBreds eksportmarkeder og findes derfor i første omgang kun på engelsk.

Trine Lund Pedersen fortsætter: ”DanBred er bygget på en vedvarende dedikation til at opbygge en langsigtet og profitabel forretning for vores kunder. Manualerne er en del af arbejdet med at servicere vores kunder med adgang til lettilgængelig viden og rådgivning af høj kvalitet der sætter dem i stand til at realisere det fulde genetiske potentiale af DanBreds kerneprodukt. ”

Manualerne kan tilgås her 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

reklame