De otte gamle traktorer på Bredebro Maskinstation har tilsammen rundet 90.000 timer, og derfor blev Agromek anledningen til udskiftning.

Den blot 24 årige maskinstationsejer fra Bredebro, Søren Gad, kunne på Agromek lave det endelig håndslag på otte nye John Deere-traktorer til den sønderjyske maskinstation.

- Det drejer sig om otte gamle John Deere med i alt 90.000 timer, som jeg bytter til otte nye John Deere. Handlen gik netop i orden på Agromeks første dag, så det er faktisk ikke engang opstillet, at vi kan give det endelig håndslag nu, fortæller Søren Gad, som ser frem til at få de nye traktorer leveret til sæson 2019.

Genvalg til John Deere

Det drejer sig om 2x 6250R, 2x 8370R, 1x 8345R samt 3x 8320R. I bytte kommer 8R,7R og en enkelt ældre 8430 John Deere traktor.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

At der er genvalg til John Deere skyldes flere grunde.

- Jeg havde også fået tilbud på andre traktormærker, men det endte alligevel med at det igen blev grøn, og det er jeg godt tilfredse med. Nu kender chaufførerne traktorerne, og det er også dejligt, at traktorerne ligner hinanden. Det gør det let at være afløser, og afløse på de forskellige traktorer, at opbygningen af kabinen og traktorer er ens.

I modsætningen til før, hvor der kørte 7R og 8R på Bredebro Maskinstation, så er det kommende setup sådan, at de mindste traktorer er blevet mindre, og de største er blevet større.

- Vi har prøvet at tilpasse traktorerne mere til arbejdsopgaverne, så vi i fremtiden eksempelvis vil skårlægge med 8R-serien og rive med 6R-serien, fortæller Søren Gad.

- Traktorerne er købt hos Semler Agro, og efter Semler Agro tog beslutningen om at lukke Bredebro afdelingen ned i 2017, har jeg været en smule betænkelig ved at fortsætter med John Deere - hvordan er muligheden for hurtig service, når reservedele ikke længere er i Bredebo, men i Vejrup, som nærmeste udsalgssted, fortæller Søren Gad, men han påpeger dog, at Semler Agro har taget en rigtig professionel tilgang til tingene, og der er kommet en rigtig fornuftig løsning, som kan holde maskinstation kørende i sæson 2019.

- Jeg er sikker på, at vi ikke kommer til at mærke, at der er langt til nærmeste John Deere-forhandler, fotæller Søren Gad.