De årlige 'Vidensdage' hos Danske Maskinstationer & Entreprenører (DM&E) er igen et tilløbsstykke, hvor over 200 fremmødte maskinstationsfolk fra hele landet netop nu er samlet i Vejle for at blive fyldt med nyttig viden.

De kan i løbet af de næste to dage se frem til mere end 40 indlæg, som er delt op i et grønt landbrugsspor, et gult entreprenørspor, et grønt skovspor samt et blåt ledelsesspor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I landbrugssporet vil de fremmødte blant andet blive budt på indlæg særligt henvendt til landbrugsmaskinstationer. Et af de mange branchespecifikke indlæg til DM&E Vidensdage omhandler temaet præcisionslandbrug.

Socialt samvær

Foruden faglig viden, så er der også vægt på det sociale samvær mellem de forskellige medlemmer i foreningen, som er mødt op til Vidensdagene. Det betyder blandt andet, at der vil være stor mulighed for at møde de øvrige maskinstationskollegaer fra de øvrige landsdele og lokalforeningen både igennem fælles aktiviter og socialt samvær i løbet af de to dage, hvor der i aften kan ses frem til den traditionnelle festmiddag.