Efter sidste års succes, hvor mere end 90 landmænd deltog i infomøde på Varde Maskinstation, gentager maskinstationen nu succesen og byder landmænd velkommen til et infomøde om specielt grovfoder.

- Der vil blive lagt vægt på en formiddag med mange gode input til landmanden, fra et skarpt panel af rådgiver og sælger. Der vil blive fortalt en masse på korttid, fortæller driftsleder Anker Vestergaard, Varde Maskinstation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der vil være syv indlæg i løbet af dagen, hvor der sættes fokus på specielt grovfoder. Blandt andet vil der være indlæg om græsmarker og behovet for luftning med udgangspunkt i forsøgsresultater fra lokalområdet indsamlet i 2015. BASF fortæller om Vizura-produktet, som bevare kvælstoffet i jorden, Brørup Traktor og Maskincenter kommer og fortæller om Dorkel-produktet og Iver Dall fra Claas kommer og fortæller om udbyttemåling på finsnittere.

Anker Vestergaard fortæller også, at der vil være mulighed for at se nærmere på de nyeste maskiner til sæson 2016 og resten af maskinparken vil også tage sig godt ud på dagen.

Det hele foregår torsdag den 4. februar hos Varde Maskinstation, og der er tilmelding til mødet for alle interesserede.

Klik HER og læs mere fra Maskinbladets besøg hos Varde Maskinstation i 2014.