Nyheder

Kompakt traktor med højt udstyrsniveau

1. mar. | Indrykket af Maskinbladet

Case IH præsenteree Versum-traktorserien, som en trinløs modelserie i kompakte mål.

Del artiklen:

SIMA: Hvis man har søgt efter en Case IH-traktor med effekter fra 100 til 130 hestekræfter i trinløse udgaver, så bliver det nu muligt. På den franske udstilling har Case IH præsenteret en helt ny traktorserie med navnet Versum.

Serien placerer sig mellem de to nuværende model-serier med fire cylindrede motorer i form af Maxxum og Luxxum.

- Den nye Versum-serie vil kun blive leveret med trinløs transmission og henvender sig derfor til de kunder, som ønsker en meget kompakt traktor og samtidigt trinløs transmission, fortæller Daniel Stuart, produktchef hos Case IH for Europa.

Serien kommer i fire forskellige modeller fra Versum 100 CVX Drive til Versum 130 CVX Drive.

- Tallet på motorhjelmen passer til de nomielle hestekræfter på traktoren, påpeger Daniel Stuart.

Samme motor som Maxxum

Motorerne på Case IH Versum er samme 4,5 liters fire cylindret motor, som ligger i Maxxum-serien. Den helt store forskel er dog, at motorerne i Versum-serien opfylder Stage V emissions-kravene.

- Motorerne er udstyret med wastegate turbo, og vi har desuden motorbremse monteret, fortæller Daniel Stuart.

Motormomentet på den fire cylindret motor ligger fra 520 newtonmeter i den mindste model op til 630 newtonmeter i topmodellen.

Mens Maxxum-serien har en akselafstand på 2,6 meter, er Versum-serien udstyret med 2,4 meter akselafstand. Luxxum-serien har næsten samme akselafstand som Versum-

Meget udstyr

Selvom den nye traktor-serie har meget kompakte mål, så er udstyret som vi kender det i langt større traktorer.

- Armlænet i Versum-serien er samme Multicontroller armlæm, som Case IH benytter i Quadtrac og Steiger-serien, Magnum, Puma og i Maxxum-serien. Det betyder, at vi har samme interface fra 100 til 600 hestekræfter, fortæller Daniel Stuart.

- Der er ingen integeret terminal, som standard i Versum-serien, men den kan udstyres med AFS 700-terminal, hvor der er mulighed for Isobus-styring, foragerautomatik og autostyring.

- Desuden kan der også nævnes udstyr som 360 graders LED arbejdslys, 110 l/min LS hydraulikpumpe, op til syv ventiler samt tre PTO-hastigheder.

reklame