Nyheder

Fynsk maskinsamarbejde

7. maj. | Indrykket af Samson Agrolize A/S

Gårdmaskine med enorm kapacitet

Del artiklen:

HOS ET FYNSK MASKINSAMARBEJDE KALKULERER DRIFTSLEDER MARTIN ØSTERBY MED 100% KAPACITETSUDNYTTELSE AF EN NY SAMSON PGII28 MED 36 METER SAMSON SHB4 SLANGEBOM. HVERT ÅR.

- Vi kørte uafbrudt i 16 døgn og var på et tidspunkt oppe på at udbringe 2.600 kubikmeter på 24 timer. Forklaringen er, at vi kunne udbringe op til 55 tons gylle pr. hektar forud for majs samt at det hele er optimeret uden for meget kørsel på vejene, fortæller driftsleder Martin Østerby, der står for markarbejdet på de fire ejendomme.

- Jeg er ganske imponeret over, hvor smertefrit igangsætningen og drift af et stykke så avanceret teknologi egentlig foregår. Faktisk er vi ikke vant til at det går så problemfrit, når vi investerer i avanceret grej, der skal bruges så intensivt gennem et helt forår. Her må jeg sige, at Samson Agrolize gør det godt, lyder det uopfordret fra Martin Østerby.

Læs hele artiklen


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

reklame