Farmclean 210

Specifikationer:

  • Årgang:2021

Yderligere information:

FarmClean er en dansk kvalitets strø-, skrabe-, desinficerende og fejemaskine i et, der er bygget til at holde i mange år. Den 725 liter kasse, plus overbygning, giver en stor kapacitet, der gør sig godt til både mindre og helt store stalde. Den er udstyret med en stærk 23hk motor fra Kubota med 3 cylinder.

FarmClean kosten kan komme ind overalt i stalden og holder den grundigt ren. Kosten kan vandre 50 cm til hver side og højden på kosten kan sættes mellem 0 og 28 cm i højden. Den kan både bruges til at strø savsmuld og fintsnittet halm.

Maskinen er knækstyret og kan derfor feje om hjørner på 90 grader og hele maskinen har en vende radius på 160 cm. Dette gør maskine nem at manøvrere, hvilket gør arbejdet meget lettere. Desuden er maskinen pulverlakeret, for at beskytte mod ammoniak.

Maskinen sikre effektiv rengøring, med minimal vedligeholdelse og så er den tids- og arbejdsbesparende. En stor fordel ved denne maskine er udbringning af desinfektionsmiddel i strøelsen dagligt. FarmCleans Lime Box kan nemlig indeholde op til 15 liter desinfektions middel og lave en præcis dosering heraf, som passer til hver enkel bås. Dette giver renere båse til dyrene, som medvirker til lavere celletal.

Grønning Smede- og Maskinforretning er klar til at vise maskinen, og dens mange muligheder frem, og hvis der skulle være tvivl om, hvor vidt denne maskine passer til din stald, kan vi komme ud til dig på demo. Grønning er sikker på maskinen vil imponere alle. Prisen for en FarmClean ligger fra 140.000kr.

Europas største online-magasin

- flere end 200 sider med Premium-maskiner

Forhandler:

Grønning Smede- og Maskinforretning
Åkjærsvej 86
7870 Roslev

Send e-mail

reklame