Dancover Lagertelt Dancover Lagertelt PRO 5x8x2x3,39m, PVC, Grå - Telthal, Lagerhal, Opbevaringstelt, Storage Shelter, Lagerzelt

Specifikationer:

  • Er til salg:Til salg nu
  • Stelnummer:Lagertelt PRO 5x8x2x3,39m, PVC, Grå
  • Varenummer:ST18352
  • Årgang:2019

Yderligere information:

Stærkt og fleksibelt lagertelt til professionel brug. Kraftig 500 g/m² PVC-dug og 50 mm stærkt stålstel. Perfekt til mindre lager til materialer, køretøjer m.m. Stor åbning sikrer nem adgang bl.a. med truck. NB! I områder med meget sne og vind anbefaler vi vores Xtra Strength stålwiresæt. Til dit 5x8 m lagertelt skal du bruge 2 sæt.

Bredde: 5,00 m.
Længde: 8,00 m.
Sidehøjde: 2,00 m.
Kiphøjde: 3,39 m.
Portstørrelse (BxH): 3,3x2,1 m.
Tagdug: Kraftig PVC 500 g/m²
Sidedug: Kraftig PVC 500 g/m²
Ramme: Galvaniseret stålramme
Rør/fittings: Ø50x1,5mm + Ø38x1,0mm + Ø25x0,8mm
Certifikat: EN 1090-1:2009 + A1:2011
Farve: Grå
Brandsikkerhed: Dansk brandgodkendelse, jf. DK lovgivning: SIS 65 0082 certificeret
UV: UV-modstandsdygtig
Vandtæt: 100% vandtæt
Vægt: 242 kg.
Inkluderet: Jordspyd, jordanker

2 presenningsporte med kraftige Velcrobånd
Taghældning: 30°
CE certificeret i henhold til EN 1090

Stor rummelig og alsidig lagertelt ideel til opbevaring af biler, maskiner, materiel på byggepladser, praktisk opbevaring af sejlbåde og joller. Teltet giver ekstra plads til opbevaring på rekordtid Kort sagt mulighederne er mange og alsidige. Lagerteltet kan endvidere sammensættes flere i længden for at opnå et større samlet areal.

Konstruktion

Lagerteltet er konstrueret af galvaniseret stålrør med en god rustbeskyttende overflade-behandling. Bundrammen fastgøres til underlaget med de medfølgende jordspyd / jordankre for at sikre teltet. Endvidere er teltdugen udført med et jordskørt i siderne, som vi anbefaler, at man graver i jorden eller sikrer ved pålægning af jord eller anden vægt. Jordskørtet beskytter teltet mod vind fra siden. Teltet kan også monteres på trælægter eller betonfundament med ekspansionsbolte såfremt forholdene kræver dette. Lagerteltet er monteret med presenningsporte i begge ender for at lette adgangsforholdene.

Presenning

Presenningen er udført i en 3 lags konstruktion lakeret på begge sider. Den indlagte rip stop konstruktion i dugen vil således forhindre en evt. opstået flænge i dugen i at brede sig yderligere. Presenningen er UV modstandsdygtig hvilket sikrer en lang levetid og beskytter de opbevarede genstande i lagerteltet. Presenningen er brandsikker, dog må der ikke anvendes åben ild eller andre antændelseskilder i nærheden af denne.

Forhandler:

Dancover A/S
Nordre Strandvej 119 G
3150 Hellebæk

Send e-mail

reklame