Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Kubota KTH 4815 - 2

ekskl. moms

Specifikationer:

  • Årgang:2023

Yderligere information:

På lager, forhør pris, Kubota teleskoplæsser, kabine med varme og radio. frem og bak i joystik, 2 gear, der medfølger skovl og pallegafler
Leasing tilbydes til cvr nr

Kubota KTH4815 teleskoplæsser er en alsidig maskine, som er specielt udviklet til arbejde under begrænsede pladsforhold. Til trods for KTH4815 maskinens kompakte størrelse er kabinen rummelig og byder på høj førerkomfort. Maskinen er en multifunktionel løsning, som er , netop fordi den kan håndtere tunge belastninger og komme rundt under snævre pladsforhold. Kubota KTH4815 kan løfte en belastning på 1,4 ton i en højde på 4,8 meter

Aksler til tunge belastninger
Kubota KTH4815 er udstyret med ekstra kraftige 8 ton aksler og stærkt planetdrev til sikkerhed for optimal trækkraft, stabilitet og håndtering af tunge læs.

Kompakt opbygning
Kubota KTH4815 er meget kompakt med en bredde og højde på under 2 meter. Maskinen kan derfor benyttes under trange pladsforhold, f.eks. på tæt bebyggede områder, parkeringspladser m.v. ..

Multifunktions joystik
KTH4815 er som standard udstyret med joystik med alle nødvendige kontakter til styring af maskinen. Køremodus og hastighed kan skiftes med en fingerspids. Udskydning af teleskoparmen og funktionsskift kan udføres med én hånd, uden at det er nødvendigt at slippe rattet med den anden hånd.

Vh Smt-maskiner
Kubota forhandler

Forhandler:

SMT-Maskiner ApS
Ribevej 43
6683 Føvling

Besøg hjemmeside

Send e-mail

Forsiden lige nu

Bovi | Kvægbrug

Gyllekørsel med omtanke

ABONNEMENT
Gyllekørsel med omtanke

reklame