Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Søg maskiner

Minilæsser til salg

Her på siden kan du finde en række annoncer for salg af brugte og fabriksnye minilæssere, som er stabile og i højeste kvalitet. En minilæsser er velegnet til tunge løft og andet transport - men kan også bruges til mange arbejdsopgaver i landbruget eller erhverv såsom hos entreprenører eller anlægsgartnere.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Timer:
Lasteevne kg:
HK:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 1270

Minilæsser til salg

I de mange annoncer for minilæssere finder du kraftfulde og robuste minilæssere med høj løftekapacitet og med stor ydeevne. I annoncerne for både brugte og fabriksnye minilæssere kan du finde minilæssere til fordelagtige priser, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed eller komfort. I udvalget finder du også både knækstyret og skridstyrede minilæssere.

En knækstyret minilæsser er fordelagtig at anvende ved trange arealer, hvor den let kan komme rundt. Det er en alsidig og manøvredygtig maskine, som kan lette meget arbejde og mange løft. Ligeledes finder du også annoncer for minilæssere, der er skridstyrede, hvor maskinerne her kan dreje rundt om deres egen akse og altså kan vende på stedet.

Begge modeller har fokus på hurtig og sikker udførsel på de fleste slags underlag med deres lavt-byggede tyngdepunkt med godt udsyn, sigtbarhed og god manøvredygtighed.

Stort udvalg af fabriksny eller brugt minilæsser

Annoncerne dækker over de kendte producenter Giant, Bobcat eller Schäffer minilæsser. Vi har desuden gjort det let for dig at finde frem til den helt rigtige minilæsser. Du kan nemlig bruge filteret til at justere din søgning - bl.a. efter hestekræfter (HK), årgang, driftstimer, lastevne i kg, samt selve standen.

Fordi minilæsseren er en universel maskine, kan man købe ekstra udstyr og redskaber til kvægbrug og løft. Det er muligt at finde en minilæsser med og uden tilbehør eller andre redskaber, som kan matche netop dine behov og formål - fx en volumeskovl, balletang, foldetag, kost eller slagleklipper. Du kan også finde annoncer, hvor det er muligt at tilkøbe hegnsklipper og pallegafler.

Udover at du i annoncerne kan finde et knaldgodt tilbud på en brugt minilæsser, kan du også finde minilæssere til leasing eller afbetaling og billig finansiering.

Find andre landbrugsmaskiner

De tusindvis af annoncer, du kan finde her hos Maskinbladet, dækker også over andre robuste landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner - både brugte og fabriksnye i højeste kvalitet. For eksempel kan du også finde en smart minigraver i udvalget.

reklame